تقلید به جا کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مال مارک دواین بود
تقلید به جا کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مال مارک دواین بود
این مارک دیواین فک کنم واسه همه هیرو ها دیواین میبسته xdThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پست های اضافی (شامل توهین و بحث های متفرقه) حذف شد.
نمیدونم چرا خیلی ها اینجا رو با تاپیک "موضوع آزاد" و چت باکس اشتباه میگیرن !
اینجا فقط برای مطالب جالب و ... هست . در ارسال اول تاپیک توضیح داده شده :
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharpest ever view of the Andromeda Galaxy
این عکس تنها تکه ی خیلی خیلی کوچیکی از عکس کامل هست
1.5 billion pixel
just zoom it
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
''iMM (08-17-2015),Lone MaMaD (08-18-2015),Soul Keeper (08-18-2015),WardeN (08-18-2015)
Awe...Awe...Awesome !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یاد یه حدیث افتادم ، امام علی (ع) گفته : خدا دو چیز رو خیلی بزرگ آورید : اول آسمان و دوم انسان که بزرگتر از آن است
ویرایش توسط ''iMM : 08-17-2015 در ساعت 11:28 PM
آقا من پیشنهاد میکنم کارتون Rick and Morty رو ببینید یعنی تو عمرا کارتون به این باحالی ندیدده بودم قبل این آخرین کارتونی که دیده بودم panda kongfu بود یعنی قسمت اولش رو ببینی مشتری میشی
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Four-Eyes (08-18-2015)
مدیر سایت اخطار داد من نمیدونم چرا جای تاپیک مطالب جالب (زنگ تفریح!) و [موضوع آزاد] هر چه می خواهد دل تنگت بگو... برای بعضی از کاربران عوض شده ، لطفا راعایت کنید . یعنی اینقدر تشخیص سخته ؟
تشکر از همکاری شما دوست عزیز
مارک دواین چیه آقا مارک تواین درسته !!!!
https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Twain
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
تو ویکی پیدا که نوشته مارک توین !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خب دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بی جهت نیس که دومین انیمیشن برتر جهان از نظر IMDb است
Four-Eyes (08-18-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©