آره دیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I'm the one who knocks
آره دیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I'm the one who knocks
FCB (09-10-2015),Mahdi-Void (09-10-2015)
من آخر بودم همیشه چون کلاس رو میتونستی خوب ببینی میتونستی تقلب کنی و ...
از همه مهمتر! امنیت جانی و مالی داشتی مدارس پسرانه که خودتون بهتر میدونین!
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
امنیت جانی و مالی ؟؟؟ داداش مگه توی کلاستون گانگستر بود که اینجوری میگی ؟؟؟ حالا اگرم بود چرا میز آخر امنیت داشت ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (09-10-2015),Mahdi-Void (09-10-2015)
Are you a Positive guy
به نظرم رحمان ،خدمه این غول ها بوده شوخی میکنم داداش ناراحت نشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
رهی (09-10-2015)
همچین دوتا2 6.5 گیگ آپدیت داد من گفتم الان چی شده ... همونه که هست
این زن ۴۲۰ پوند وزن دارد و صاحب ۴ فرزند است! او ۳۴ ساله و اهل لوس آنجلس است و عرض او بیشتر از طولش میباشد و همه با دیدن او شوکه میشوند.او که صاحب بزرگترین پایین تنه دنیاست میگوید من عاشق اندام خودم هستم و احتیاجی به رژیم در خود احساس نمیکنم. چرا که هیچ مشکلی از نظر سلامت جسمانی ندارم. جالب است بدانید او صاحب یک کامیون است چرا که در خودروهای سواری جا نمیشود. او در یک رختخواب با عرض ۲ متر میخوابد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بیچاره شوهرش در شبای مبارک جمعه :دی
''iMM (09-10-2015),♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-10-2015),Mahdi-Void (09-10-2015),The Viper (09-10-2015)
تو این یدونه به شعور بیننده توهین شده >:pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mahdi-Void (09-10-2015),The Viper (09-10-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©