از طرفی حقش بود و از طرفی اگه بچه بوده باشه گناه داشت :d چه راحت باورش هم شد احمق
از طرفی حقش بود و از طرفی اگه بچه بوده باشه گناه داشت :d چه راحت باورش هم شد احمق
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
هاهاها امروز میخواستم همچین چیزی رو درست کنم . دقیقا میخواستم همین کارو بکنم بنویسم Full HD range خیلی مسخره شده . از فونتین خودشون اتک میده مردیکهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
چنتا چیز اومد تو زهنم گفتم بگم : *))
سرور US حقیقتا بهترین سرور دوتا 2 ه تا الان
من به شخصه حاضر ام با پینگ 200 بازی کنم ولی Communicate داشه باشه تیمم
اینم بگم روس ها = Russians دقیقا با Peruvians های سرور US مساوی ان
ولی خوبیش اینه که تیمت اگه حتی یه امریکایی باشه راحت میتونی کنترل کنی بازیرو
ی نفر پرسید چه فحش های میدن *: * Le Mierda - Puta - Rata این 3 تا هر گیم استفاده میشه : * )) راتا معنیش میشه موش موزی یا همون Rat
پوتا هم یعنی Bitch یا cyka خودمون میردا رو نمیدونم :\ *
__________________________________________________ __________________________________________________ _______
دمه دوتا گرم با یه Arc warden میری*ه به کل رنک ما :\ انقد اسپم دادنش ... خودم پیک کردمش Midas رفتم هر 50 ثانیه 200 گلد هر 100 ثانیه 600 تا گلد
4 تا ward خریدم با بوتس او ترول کل مپ رو شن کردم 4 تا وارد + ult = هشت تا وارد OPe ولی هنوز کسی بلد نیستش
Youtube Junkey
bayani (12-19-2015)
این آیتم dragon lance به نظرم enchantres ( با agh ) رو خیلی بیشتر شاخ میکنه ، آلتیمیتو میذاری روی اتو و از بیشترین رنج اتک میدی ، دمیجی که طرف میخوره خییییلی سنگینهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (12-19-2015),Mohammad_ai69 (12-18-2015),Soul Keeper (12-19-2015)
دقیقا داشتم همین الان روش کار میکردم یکی از بهترین هیرو برای up mmr توی این پچThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (12-19-2015)
این آیتمه فک کنم دمیج drow رو هم زیاد کنه ولی خدایی به پای enchan نمیرسهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ulti enchantress pure این کجا بقیه کجا
دقیقا همون چیزیه که دربارش حرف میزدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (12-19-2015)
آلتیمیتش حداکثر 130.5/174/217.5 دمیج خالص میده ( همراه با dragon lance و agh )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازم فکر نکنم بتونه به دمیج اسکیل1 OD با agh توی این پچ برسه (با اون int steal stack شده هاش ) .....
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©