بعد از 99 عکس ها ریست میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از 99 عکس ها ریست میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (03-29-2016),Deadking (03-29-2016),evilkingofdark (03-29-2016),FCB (03-29-2016),fever361 (03-29-2016),Lone MaMaD (03-29-2016),Lone Star (03-29-2016),Mahdi-Void (03-29-2016),pishva (03-29-2016),reza (03-30-2016),samdeloges (04-01-2016),Soul Keeper (03-29-2016),The7{th}Nightmare (03-29-2016),trace (03-29-2016)
عحب تمدیدی خورده
49709 days
:smile106:
اقا یه یارو تو رنک تو تیم ما بود اسمش qui gon jinn بود ...
ازش پرسیدم اسمه سگتو گزاشتی واسه اکانتت ؟
شروع کرد فید دادن :\
گوگل کردم دیدم Jedi Knight ه :\
متعصب بود لامصب
اومدم درستش کنم گقتم
i see greate fear in you
may the force be with you
دیگه فید نداد
Youtube Junkey
میخوام یه خلق جدید کنم
با crystal maiden میخوام carry بازی کنم
یه بار بازی کردم نمیدونم چی شد دقیقه 23 بازی جمع شد
لامصب نه hp داره نه attack speed o movement speed خخخخ
اگه یادم باشه قبلا یه بار بازی کردم . میشه ، ولی بستگی به تیم و سطح تیم حریف داره . singsing و miracle هم اگه اشتباه نکنن هر کدوم 1-2 بار این کارو کردن . ولی اختلاف سطح تیم ها خیلی زیاد بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای این که بخواد بتونه کری باشه باید بره مید که سریع exp بگیره . تیمش هم باید گنک کنه میدلر حریف رو . چون cm نمیتونه خوب last hit کنه به خاطر همین طبیعیه که lane رو میبازه. ولی اگه هم تیمی ها گنک کنن شاید امیدی داشته باشه .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حق کاملا با شما بود
دیروز بعد شش ماه بازی کردن با لپتاپ اومدم با pc بازی کنم 16:10 و تفاوت عظیمی مشاهده کردم
آخرین آیتم توی صفحه ی اول در last game هم نشان داده نمیشد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (04-01-2016)
سلام یه چیز خیلی جالب توی این بازی پیش اومد cm کشیده بودم بعد تو تیم حریف یه اینووکر بود که از اول بازی توی لاین ها ندیدیمش رفته بود جنگل خلاصه... نمیتونستیم پیداش کنیم که گنگش کنیم و... تا این که من اتفاقی رفتم سمت سیکرت شاپ خودمون بعد دیدم یکی داره از بالا اتک میده به کریپ ها! ( همون جایی که با foriun میرن فارم میکنن یکی از مکان های ward هست ) اقا اومدم کشتمش از همونجا بعد ایتم هاشو که دیدم یه کفش داشت با یه میداس! یعنی هیچ راهی نبود که بتونه بره بالا هم تیمی هاش هم کسایی نبودن که بتونن به بالا رفتنش کمک کنن! خیلی تعجب کردم بعد موندم تا اخر بازی و replay رو نگاه کردم خیلی کار جالبی میکنه! اگر کسایی که نمیدونن راهش چیه این replay رو نگاه کنید همون اولای بازی بعد از rune ها مشخصه که چیکار میکنه تقریبا ثانیه 30
match ID : 2262993403
Mahdi-Void (04-01-2016),pishva (04-01-2016)
من نمیتونم ریپلی دانلود کنم ، حالا نمیشه شما خودت بگی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته قبلا ها نمیشد ولی جدیدا ،، فکر کنم از ریبورن به این ور میشه ولی مشکلات خودش رو داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (04-01-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©