This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاسمش هست Deja vuThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاسمش هست Deja vuThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته اسمش دzhavo هست یا آشنا پنداری دکمه (zh فارسیم کار نمیده)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteعزیزم اسمه فارسیش رویای صادقه هست دینی نخوندی مگه؟ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای ژ هم "شیفت + ز" رو بزن.
Dav1d (05-26-2016)
یعنی من نمیدونم رویای صادقه هست ؟ دینی 2 بود. یکم توی نت خوندم بهش آشنا پنداری هم میگفتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میدونم باید چی بزنم شیفتم خراب شده
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
جالبه که بدونید که distruptor هم وقتی glimpse اسکل لول دومشو استفاده میکنه هیرو میگه deja vu
پ.ن : اینم ادیت شده glims
ویرایش توسط F[A]CTOR : 05-26-2016 در ساعت 10:33 PM
♀♠♥ßKß♥♠♀ (05-26-2016)
شما هم جالبه بدونی Glimpse درستش هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
F[A]CTOR (05-26-2016)
می خواستم از تریبون مطالب جالب یه سلامی بکنم به دوستانمون در فیلترینگ خسته نباشی دلاور d:
میدونید فداکار ترین آدم های دنیا کیان؟
اونا که سانسور میکنن
میشینن همه فیلم ها رو میبینن جاهایی که ما نباید ببینیم رو سانسور میکنن تا ما گناه نکنیم
من به شخصه از بهشت براشون موز میفرستم به جهنم :d=d>
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
الکی مثلا ما نمیدونیم یه پست گذاشتیم بی دلیل پاک کردین
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©