شاید هم میگفت تکامل یادم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
6 ماه پیش مقالش رو خوندم.
-----
وایت واکر ها از لنستر ها بیشتر رای آوردن
شاید هم میگفت تکامل یادم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
6 ماه پیش مقالش رو خوندم.
-----
وایت واکر ها از لنستر ها بیشتر رای آوردن
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
samdeloges (07-06-2016),trace (07-09-2016)
بر اساس مطالعات انجام شده ضریب هوشی در برخی مناطق زمین بالاتر از دیگر مناطق است. ضریب هوشی در گوشه و کنار جهان از تنوع و تفاوت بالایی در میان کشورهای مختلف و یا شهروندان یک کشور با هم برخوردار است. دلیل این تفاوت برای مدت زمانی طولانی مورد توجه دانشمندان قرار داشت و پرسش اصلی نیز اینجا است که آیا دلیل این تفاوت در ریشه *های ژنتیکی انسانها نهفته است یا شرایط محیطی. بر اساس نتایج پژوهش *ها، تنوع در ضریب هوشی دلیل تکاملی دارد و نه ژنتیکی. تاکنون دانشمندان زیادی برای توضیح الگوی جهانی ضریب هوشی دلایل متعددی بیان کرده *اند، برخی دلیل آن را اختلاف در میزان تحصیلات، عده *ای آب و هوای سرد و سختی زندگی در این شرایط آب و هوایی را دلیل این اختلاف عنوان کرده *اند. ضریب هوشی بالا نشانه *های زیادی دارند، بالا بودن نمرات درسی، بالا بودن سطح تحصیلات، سلامت، عملکرد بالا در زمینه شغلی، دستمزد بالاتر و کاهش خطر چاقی.[۱۱]This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوزادان در حدود ۹۰ درصد از کالری بدن خود را صرف ساختن و فعال کردن مغز خود می *کنند. مغز بزرگسالان نیز بیش از یک چهارم انرژی بدن را صرف خود می *کند. از این رو در صورتی که در دوران کودکی و در مدت زمانی که مغز در حال ساخته شدن و کامل شدن است، رویدادی ناخواسته منجر به از دست رفتن انرژی بدن شود، مغز دچار آسیب *دیدگی خواهد شد. بیماری *های عفونی یکی از اصلی *ترین عوامل در از بین بردن بخش زیادی از انرژی بدن و اختلال در روند رشد مغز هستند. ارتباط بسیار قدرتمندی میان میزان ابتلا به بیماری *های عفونی و ضریب هوشی وجود دارد، با کنترل عواملی مانند تحصیلات، ثروت ملی و دما، ابتلا به بیماری *های عفونی یکی از دقیق *ترین شاخصها برای پیش بینی ضریب هوشی در میان کشورها است. بررسی *ها نشان می *دهند ابتلا به بیماری *های عفونی شاید تنها شاخص اصلی برای تعیین میانگین ضریب هوشی ملی باشد. مطالعه بر روی افراد به ویژه کودکان نیز این فرضیه را تأیید می *کند، برای مثال کودکانی که دچار عفونت *های گوارشی هستند در طول زندگی خود از ضریب هوشی پایین *تری برخوردارند. پس تنوع در ضریب هوشی دلیل تکاملی دارد و نه ژنتیکی[۱۲]
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مال من 158 :d
samdeloges (07-06-2016)
یه چیزیم بگم تست هوش در کودک با بزرگسالی فرق داره مثلا یه دختره تو کوچیکیش آی کیوش 210 بود که برابر با آی کیو 185 در بزرگسالی بوده . . .
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این امار رو معلوم نیست از کجاشون در میارن
نمیگم بهتریم ، شاید هم بدتر باشیم ، ولی قطعا این امارها صحت ندارن و دقیق نیستند
کشوری به وسعت ایران با مناطق جغرافیایی مختلف به راحتی نمیشه از این دست امارها گرفت، حداقل از یک نفر از اطرافیان من باید تست میگرفتن تا میانگین دربیارن
تحصیلات هم دلیل به ضریب هوشی بالا نیست ، البته کمک کننده هست ، شاید یکی تو روستا باشه سواد زیادی هم تداشته باشه ، ولی باهوش باشه
به این راحتی ها نیست بگیم فلان کشور خنگه ، فلان کشور باهوشه
میانگین 84 هم به نظر میاد نصف ایران رو معلول ذهنی فرض کردن
فری رو خدایی از گزینه ها پاک کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بستگی به مناطق جغرافیایی داره مثلا آدم هایی که تو شمال و گیلان به دنیا میان اکثرشون آدم های خیلی باهوش و باهوشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و یه چیز دیگه eq مهمترین چیزه افرادی که iq بالایی دارن در خدمت افرادی هستن ک eq بالایی دارن
خود دولت ما که از این کارا نمیکنه بخواد آمار بگیره موسسه های دیگه کی و کجاو چجوری آمار گرفتن؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
این هم منابعThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1000 سایت دیگه هم رفتم توی همه ایران 84 تا 86 هست.
تفاوت فقط توی 5 اول زیاد توی بعضی سایت ها
https://en.wikipedia.org/wiki/Nations_and_intelligence
https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country
از یک راه دیگه هم میشه فهمید کدوم کشور وضعیت بهتری داره
دقیقا توی این ها وضعیت اقتصادی بهتر = IQ بالا تر .
این جا برید تست بدید نسبت به تستی که پیش دکتر رفتم اختلاف بین 5 تا 8 هست.
https://iq-research.info/en/start
نکته: خطا بزنی منفی میگیری پس نمیدونی برو بعدی
برای من شد 131 و در اصل من 124 هستم.
ویرایش توسط ATER : 07-07-2016 در ساعت 11:11 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©