درخواست عجیب از استیم!
لطفا مرا ۳۰ روز بن کنید! من به این بازی اعتیاد دارم و هروفت که پاکش می کنم، دوباره نصبش می کنم.
جواب پشتیبانی: یک محدودیت ۳۰ روزه (بن) در اکانت شما لحاظ شد اگر کمک دیگه ای لازم داشتید، اطلاع دهید.
درخواست عجیب از استیم!
لطفا مرا ۳۰ روز بن کنید! من به این بازی اعتیاد دارم و هروفت که پاکش می کنم، دوباره نصبش می کنم.
جواب پشتیبانی: یک محدودیت ۳۰ روزه (بن) در اکانت شما لحاظ شد اگر کمک دیگه ای لازم داشتید، اطلاع دهید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
?True or False
درست یا غلط؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
♀♠♥ßKß♥♠♀ (03-19-2018),erebor (03-19-2018),FIFA_PES (03-21-2018),Mahdi-Void (03-20-2018),Milad._.R (03-19-2018),reza (04-04-2020),Soul Keeper (04-10-2018),Viper (03-19-2018)
!Hello, Dota Plus
منبع
- جبران خلیل جبران
''iMM (03-31-2018),bayani (03-31-2018),erebor (03-31-2018),Mahdi-Void (03-31-2018),Viper (03-31-2018)
با رفتن به این آدرس می تونید تجربه برخورد یک بمب اتمی به محل زندگیتون و تلفات ناشی از اون رو مشاهده کنید!
باشد روزیکه هیچ بمب و سلاحی تهدید کننده جان انسان ها در هیچ جای دنیا نباشد و تولید آنها متوقف شود.
- جبران خلیل جبران
''iMM (04-11-2018),ba4ma3n (04-11-2018),erebor (04-10-2018),Soul Keeper (04-10-2018),Viper (04-10-2018)
یکسال تمام فقط واسه این عکس و متن داخلش!
پروفایل دوتاباف برای کسانیکه باور ندارند.
- جبران خلیل جبران
یک نمونه دیگه و اینبار Cavern Princess از Battle Pass TI8
- جبران خلیل جبران
یادمه پارسال بتل پس که اومد 35 تومن گرفتم اگه اشتباه نکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا امسال همونو باید 70تومن پول بدی!
اینطور که پیش بره بتل پس سال دیگه رو هر کسی داشته باشه یه چیز لاکچری حساب شه!
10دلار=70تومن! اخه بی انصاف چند برابر؟!
یه خسته نباشید حسابی میگم به مسئولین و مردم عزیزمون برای رسیدن به این مهم!
از ماست که بر ماست
امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فعلا که تا ته ....
Ps4 میخواستم بگیرم
تو ده روز از ۱.۷۰۰ اومد ۳.۱۰۰
دندی توی توییتر گذاشته :
لینک فیلم
ویدیویی که مربوط به چهار پنج سال پیشه و کاپیتان Team secret
احتمالا بازی مهمی بوده..
اینو که دیدم یاد گیمنتا افتادم که یه بار دیگه تعصبی بودن مردممون واسم مرور شد و به نظرم یکی از دلایل پیشرفت نکردن گیمینگ ایران (با وجود پلیرای خیلی زیاد) همینه
سرور دبی 90% ایرانی هستن ولی به شخصه اونجا بازی نمیکنم اروپا رو ترجیح میدم
این داداشمونم مطمئنم این رفتارشو کنار گذاشته و بیشتر رو اشتباهات خودش متمرکز شده که به اینجا رسیده
ویرایش توسط reza : 10-04-2020 در ساعت 09:29 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©