بازیکن تازه وارد داخل ردیت:
- اگر چهار تا آیتم quarterstaff (یک چهارم staff) بخرم میتونم یک staff کامل بگیرم؟ ببخشید من تازه واردم
جواب یکی دیگر از کاربران:
+ مطمئن نیستم که staff رو میگیری یا نه اما تضمین میکنم که حتما ۴ تا ریپورت را خواهی گرفت
![]()
![]()
بازیکن تازه وارد داخل ردیت:
- اگر چهار تا آیتم quarterstaff (یک چهارم staff) بخرم میتونم یک staff کامل بگیرم؟ ببخشید من تازه واردم
جواب یکی دیگر از کاربران:
+ مطمئن نیستم که staff رو میگیری یا نه اما تضمین میکنم که حتما ۴ تا ریپورت را خواهی گرفت
![]()
![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
امروز یه روبیک تو تیممون بود لول 6 هنوز Telekinesis نداده بود میگفت جلو اسلارک فایده ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
ولی بعضی هیروها زیاد جالب نمیشه اسکیل دزدی ازشون. مثلا یادمه یه بار از سناتور اسکیل دزدیدم بهم Q سناتور داد. منم هنوز دگر نگرفته بودم و عملا اون اسکیل اصلا به کارم نمیومد چون باید میرفتم جلو میچسبیدم بهشون یه Q بزنم که ریسکش بالا بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوزم توربو پلی میدی یا اومدی رنک؟![]()
فقط توربو , اگه فکر میکنی من بازی ای 45 دقیقه وایمیستم که آخرش Rat شم کاملا در اشتباهی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://store.steampowered.com/app/3..._With_Your_Dad
عالیه این بازی)
نفر دوم ریویو ها نزدیک 3400 ساعت پلی داده - _ -
میگم من بعد چند سال برگشتم به دوتا 2 چرا ملت انقدر بی اعصاب شدن ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©