بازیکن تازه وارد داخل ردیت:
- اگر چهار تا آیتم quarterstaff (یک چهارم staff) بخرم میتونم یک staff کامل بگیرم؟ ببخشید من تازه واردم
جواب یکی دیگر از کاربران:
+ مطمئن نیستم که staff رو میگیری یا نه اما تضمین میکنم که حتما ۴ تا ریپورت را خواهی گرفت
بازیکن تازه وارد داخل ردیت:
- اگر چهار تا آیتم quarterstaff (یک چهارم staff) بخرم میتونم یک staff کامل بگیرم؟ ببخشید من تازه واردم
جواب یکی دیگر از کاربران:
+ مطمئن نیستم که staff رو میگیری یا نه اما تضمین میکنم که حتما ۴ تا ریپورت را خواهی گرفت
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
امروز یه روبیک تو تیممون بود لول 6 هنوز Telekinesis نداده بود میگفت جلو اسلارک فایده ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی بعضی هیروها زیاد جالب نمیشه اسکیل دزدی ازشون. مثلا یادمه یه بار از سناتور اسکیل دزدیدم بهم Q سناتور داد. منم هنوز دگر نگرفته بودم و عملا اون اسکیل اصلا به کارم نمیومد چون باید میرفتم جلو میچسبیدم بهشون یه Q بزنم که ریسکش بالا بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوزم توربو پلی میدی یا اومدی رنک؟
فقط توربو , اگه فکر میکنی من بازی ای 45 دقیقه وایمیستم که آخرش Rat شم کاملا در اشتباهی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://store.steampowered.com/app/3..._With_Your_Dad
عالیه این بازی )
نفر دوم ریویو ها نزدیک 3400 ساعت پلی داده - _ -
میگم من بعد چند سال برگشتم به دوتا 2 چرا ملت انقدر بی اعصاب شدن ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©