اشکمونو در نیارین حالا !!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اشکمونو در نیارین حالا !!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mahdi-Void (03-18-2014)
به نظرتون آدم باید چقدر با Puck بازی کنه تا بازیش اینطوری بشه؟!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Nyx که روسه , با کلاکه پس اونم روسه.
Jakiro هم که از Stats مشخصه چقدر Pro هست.
نوبی نوب :دی
rinnegan1 (03-22-2014)
بازی کلا دست خودم بود باو اینام همه روس بودن کفری شده بودن یکجا اومدن 5 تایی رو من زیر روشان 2 تا اسکیل دادج دادم در رفتم واسشون شکلک گذاشتم تو چت شروع کردن فحش دادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
warlock که یارم بود میگفت من cheat زدم!! وای خدا :دی
اصن یه وضی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یه عکس هنری از لحظه نابودی بت رایدر
Choas Knight با مونتِ IO !!!!!! همینجوری عین گاو داشت میدویید !!!
Sharingan (04-08-2014)
از این باگ ها زیاد هست . من حتی تو یه بازی دیده بودم ، greevil با خر غاطی شده بود . اصلا یه چیز توپی بود . صاحبش ترید نمیکرد بیشرف !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
این باگ ها فقط لحظه ای هستن ، دائم نیستن که !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم هم تعجب کرده بودم ! نمیدونم چجوری بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
کافیه وقتی پروفایل یکیو باز میکنید سریع روی دوتا ایتم از دو هیروی مختلف کلیک کنید فقط باید سریع باشید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم یه نمونه دیگه که البته قدیمیه، تو این عکس necro انیمیشن مردن vs رو انجام میداد.
Steam Community :: Screenshots
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©