یکی از دلایلش اینه که مثه یک هیروی گنکر تو سایت می چرخه و از مدیرا بدبخت و ... غلط می گیره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از دلایلش اینه که مثه یک هیروی گنکر تو سایت می چرخه و از مدیرا بدبخت و ... غلط می گیره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
World Should Feel PAIN
bachedinamit (02-09-2013),MasteR (02-06-2013),Sharingan (02-12-2013),warning (02-16-2013)
باو پوریا من کلا 2 ترم کلاس زبان بیشتر نرفتم !
این 6 هزارتا هم که میبینی از فیلم و سایت و... یاد گرفتم لیسنینگ با پرونانس هم بیاید Voice کل بندازیم :دی
اما هنوزم که هنوزه با do و to مشکل دارم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اینقدر از خودت تعریف نکن چشت :smile59: میزنن یه اسفندم دود کنلیسنینگ با پرونانس هم بیاید Voice کل بندازیم :دی
:smile78:
بعدشم مسله فقط دونستن کلمه نیست این که بدونی کجا و چه جوری ازش استفاده کنی به نظرم مهم تره
bachedinamit (02-09-2013),FCB (02-07-2013),warning (02-16-2013)
در هر Subject از زبان انگلیسی که بخواید چه Listening جه Speaking اماده ی کل انداختن با دوستان عزیز هستیم.
FCB (02-07-2013)
4,530
words
منی که 3/5 ساله دارم روی زبان کار میکنم, نمیدونم چرا این عدد رو گرفتم و تو اون عدد!!!!
شاید از دیکشنری پیدا کردین یا الکی علامت زدین!!!!!
به هر حال من از نمره ام راضی هستم . و به نظرم erfan هم نمره ی واقعیش رو گرفته...
اولا یاد بگیر که بیجا تهمت نزنی بعدشم Sharingan هم گفت که اگه فکر میکنی دروغه بیاید کل بندازیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن من که امتیازم 5350 بود تقریبا 4/5 سال کلاس زبان رفتم که با تجربه شما مقایسه کنیم درست میشه
عزیزم هیچ مشکلی نیست چیزی که مجانیه صحبت کردنه بفرما هر وقت گفتی منم میامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتی خود Master هم که گقته بود این عدد غیر ممکنه تویه ترجمه ی سریه Are we heroes yet دید سرعت عمله من رو
بازم میگم شما بیا خیلی شیک و مجلسی پایه میز مذاکره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©