این چند روزه حسابی رو فرم بودم :دی
البته شوخی کردم و امیدوارم کسی اسم اینو "شانس" نذاره چون واقعا مسابقات رو دنبال میکنم و با تیم ها آشنایی دارم
این چند روزه حسابی رو فرم بودم :دی
البته شوخی کردم و امیدوارم کسی اسم اینو "شانس" نذاره چون واقعا مسابقات رو دنبال میکنم و با تیم ها آشنایی دارم
ویرایش توسط ''iMM : 05-24-2014 در ساعت 08:00 PM
فقط کم مونده بود خارجی ها هم اون دوتا رو مسخره کنن که کردن :
کافه سینما - ببینید: و حالا نسخه خارجی تصادف دختران آوازخوان تهرانی
کسانی که در جریان قضیه نیستند اینجا رو دنبال کنن :
کافه سینما - نمایش موارد بر اساس برچسب: دختران آوازخوان
خدا همشونو شفا بده، هم اون دخترهای ... ایرانی رو و هم اون خارجی های دلقک روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من هرچی از شرط بندی و قمار بیاد کلن برکتی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی این عکس فقط چیزی حدود 26-27 k گرفتی ;\This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا -4 ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یه مدت تو کار خرید کینتیک جم از market با استیم والت بودم و توی لانگ میفروختم . دلیلش این بود که کسی نمیدونست 15 % مبلغی که برای فروش آیتم توی مارکت وجود داره میره برای استیم . یعنی فک میکردن من کلید هام رو توی مارکت همون 2.35 $ میفروشم ولی من در حقیقت کلید هامو میدادم 1.85$ - 1.90$ . برای همین قیمت کینتیک بر حسب کلید میرفت بالا ، فک کن اون موقع کینتیک Sven توی مارکت 2$ بود . من قیمت رو گذاشته بودم 1k 3rr بعد یرو add میکرد میگفتش که خب : کلید 2.35 $ هست و جم sven 2$ . پس من یه کلید میدم تو 2rr اضافه کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خلاصه از +7 اومدیم -4
ATER (05-25-2014)
پس این مافیای گیم که میگن، یکیش شماییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mostafa91 (05-25-2014)
فایل پیوست 2283
خدایی این نصافه این 2 تا تیمی که همه بازیهاشونو بردن بیان ک....ش بازی در بیارن ببازن برینن به حال یه ملت(دیکه زورم اومده بود این پستو گذاشتم)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©