مطمئن باش ارزش این ایتمایی که الان داری خیلی کمتره میدونی چرا؟
سال پیش من شمشیر وال ادمیرالو دادم به جاش 2 تا ایمورتال دیگه گرفتم بعد فهمیدم که ارزشش بیشتر از این حرفهاس
مطمئن باش ارزش این ایتمایی که الان داری خیلی کمتره میدونی چرا؟
سال پیش من شمشیر وال ادمیرالو دادم به جاش 2 تا ایمورتال دیگه گرفتم بعد فهمیدم که ارزشش بیشتر از این حرفهاس
دقیقا من امروز dk با سه باکس اینمورتال داشتم که بازشون نکردم و اون dk رو هم با odachi که توی chest برام دارپ شد بدست اوردم ( جالبیش اینکه تنها یک باکس و یک کی داشتم !!!! و با همون یک دونه odachi with Kinetic داد فول مد نبود پس 3 کی میرفت ) و سه تا جعبه هم کتاب ، الان BF Asup Void Clean رو دارم
ما اومدیم رو این بازی شرط بندی کردیم ، حالا که بازی کنسل شده این آیتمام چی شدن ؟؟؟
به قسمت my bets برین . اگه کامل شرط بندی رو انجام داده باشین ، سمت راست صفحه آیتم هایی که برگردونده شده ( به علت لغو بازی ) نوشته شده . روش کلیک میکنی میزنی request returns بعدش هم بهت استیم آفر میده قبول میکنی آیتمت برمیگردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
[DR.[mmL (06-01-2014)
آره دیگه خلاصه ... ان شدیم رفتش.
اعتیاد به bet این چیزا رو هم داره ، ادد لیستم زمانی که من اطلاع داشتم ایتمش به 400 کی میرسید الان یه rare هم نداره روزی 100 $ از دست میداد ، درسته ممکنه شانست خوب باشه 100 $ یهو گیرت بیاد ولی در کل به اعتیادش و حساسیتش و اعصاب خوردیش نمیرزه
فک کنم این Bet ایراد شرعی داره درسته؟
کلا از لحاظ شرع هر جیز که موجب شادیه مردم است با رویه ی درسته زندگی تداخل داره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HiDDeN (06-03-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©