این هم آهنگ فوق العاده سیروان و زانیار
دانلود آهنگ جدید سیروان و زانیار خسروی – 70 میلیون ستاره
توی call of duty یه مرحله بود که میرفتن یه جایی مثل فروشگاه همه رو شخم میکردن رو یادتونه ؟
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
MasteR (06-18-2014),Mohammad_ai69 (06-19-2014),Sharingan (06-17-2014),shavn (06-17-2014)
1میلیون و 500 تومن پول بی زبون رو خرج upgrade pc کردم
felarous (06-18-2014)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیخواد مردمو سر کار بذاری بامزه .. با یه ترفند ساده از طریق inspect element هم میشه اینکارو کرد .... این یه ترفند به درد این میخوره که نمره های خودتونو تو سایت تغییر بدید (صفحه رو ریلود نکنید چون دوباره نمره هاتون مثل اول میشن) بعد نشون پدر مادرتون بدید ببینن چه بچه باهوشی دارن D:
Four-Eyes (06-18-2014)
Four-Eyes (06-18-2014)
what a image
http://aksup.ir/images/7srq3uvdadxpjtbepuht.jpg
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Mohammad_ai69 (06-19-2014)
اینا دقیقا الان کجا هستن با Kantusa برم نجاتشون بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (06-19-2014)
نه مثل شما مسخره ام نه دوست دارم مسخره بازی در بیارم ، شما هم اگه خواستی بگی من چیزی بلدم مثل بقیه دوستان که تا با مامانشون قهر میکنن تاپیک میزنن یه تاپیک بزن ، با عنوان (( من inspect element بلدم !!!!! ))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکان 1% داره سایت d2l خطا کنه .... من گفتم حتما شما دستکاری کردین ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به قول رفیقم برو خونتون .................................................. ............................................
ویرایش توسط [DR.[mmL : 06-19-2014 در ساعت 11:08 AM
این تیکه کلام زد بازی نبود؟! پThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به قول رفیقم!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©