این آدما هستن آخره هر چیزی یه "دِ" میگن، وقتی جن میبینن چی میگن؟!
این آدما هستن آخره هر چیزی یه "دِ" میگن، وقتی جن میبینن چی میگن؟!
Meepwned!
این ویئو رو ببینید از خنده روده بر میشید :smile9:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ندیده بودم صفحه پروانه ها اینجام نفوذ کنه همیشه سفید میشد صفحه :imhorrifiedplz: هیچوقت نفهمیدم چرا باید استیم فیلتر باشه :\
ا
400$ ؟!! چه خبره ؟! :imspeechlessplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
20 آقا 20 :wthplz::tonguewaggleplz::tonguewaggleplz::ultimat eplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
A_W_Z_2 (06-22-2014),Darktoheaven (06-22-2014),MasteR (06-22-2014),shavn (06-22-2014)
میگن از این به بعد میخوان استفاده از ظروف مسی رو در ایران حرام کنن !
Darktoheaven (06-22-2014),IR_Prince (06-22-2014),MasteR (06-22-2014),Mr.Nobody (06-22-2014)
عجب چیزی بود دمت گرم . صحنه لیچ از همه قشنگ تر بود :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
یکی دو بار موقع دیدن از خنده مردم و زنده شدم عالیییییییییی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کی الان بیداره ؟؟؟
فک کنم رکورد زدم ................ :imtwitchingplz:
راستی بزودی یه سورپرایز دارم براتون ................. بیشتر کاربرای انجمن خوشحال میشن بفهمن :fullofshtplz:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©