ظاهرا اقاي fcb جا موندن يكي ديگه مرد كهن شد
البته من كاري ندارم كي زد كي نزد فقط مهم اينه كه انجام شده
Sent from my iPhone using Tapatalk
ظاهرا اقاي fcb جا موندن يكي ديگه مرد كهن شد
البته من كاري ندارم كي زد كي نزد فقط مهم اينه كه انجام شده
Sent from my iPhone using Tapatalk
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
نه عزیز !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی جا نمونده ، ما از چند ماه پیش پی کارشو گرفتیم ولی چون میخواستیم تابستون (بعد ماه رمضان) مسابقات بذاریم صبر کردیم.
خوب در این مدت هر کسی که شرایطشو داشته باشه میتونه تیکت بگیره .
الان هم چند هفته میشه که منتظر لوگوی جدید سایت و طرح های لازم هستیم که صادق باید زحمتشو بکشه ، کلا برای اولین تیکت ایرانی میخواستیم یک طراحی برازنده ایران داشته باشیم .
البته اینکه با قوانین سایت ما دارند مسابقات میذارند هنوز مشکل دارم !
ولی در هر صورت موفق باشند ، کاش حداقل به عنوان اولین تیکت ایرانی یه طراحی بهتری میکردند .
A_W_Z_2 (06-24-2014)
کلا" پارسال سر تورنمنت دوم خیلیها تحت تاثیر بعضیا با من بد شدند که حد نداره! فروشگاه هم تعطیل کردم به کنار 5 ماه هم آن نشدم اون هم به کنار پس انتظاری نمیشد در زمینه تورنمنت از دوتاباز داشت
خواستم کمبود این چندماه نبود تورنمنت رو با یک تورنمنت خوب از استیم شروع کنم که بعد از تمام شدن ماه رمضان + جام جهانی و ti4 باشه اما خب مثل اون زمان که میخواستیم اولین تورنمنت آنلاین رو برگزار کنیم
یکجای دیگه قبل ما با 8 تیم شروع کرد تا بگه ما اول شدیم ایندفعه هم جای دیگه رایگان شروع کرد! کاری که ما هم واسه اولین تورنمنت آنلاین کردیم...
حالا تورنمنت گذاشتن شده بچه بازی طرف زودتر میرسه میگه سُک سُک من اول شدم اما فکر ما کجا فکر اونا کجا...به اولی بود که ما الان اول بودیم! نیاز به اثبات نداره اونایی که باید بدونن میدونن و همین هم کافیه برای من. دوست ندارم چند تا از خدا بی خبر پستم رو نقل قول کنن بگن ثابت کن یا شعر تلاوت کنند...
جالب اینجاست همه این کارها اولش با شعار بهبود سطح دوتا 2 شروع میشه اما بعدا" که مثل من وارد این حرفه شدید متوجه میشید چرا هنوز انقدر عقبیم...اما منطقی که باشیم نمیشه این اولین تورنمنت رو ضایع کرد و باید آفرین گفت!
در آخر هم باید بگم تورنمنت ما بدلیل نبود وقت مناسب در تابستان کنسل خواهد شد اما انشالله از این به بعد تمام تورنمنت های ایرانی تحت پشتیبانی استیم خواهند بود و من ترجیح میدم در تورنمنت شرکت کنم تا برگزار کننده باشم! اما این به معنی اینکه دوتاباز دیگر تورنمنت نخواهد داشت نیست...
با تشکر
اینم یه اتفاق خیلی غیر منتظره که اثلا با عقل جور در نمیاد
به نظرتون با support حرف بزنم؟
فایل پیوست 2518
این کسی که گیفت رو داد ایرانی بود اتفاقا حدود 2ماه پیش
الان اینطوری که اینجا نوشته شده : من بابت این ایتم پول ندادم ;\
فایل پیوست 2519
اگه کسی راهی بلده بگه لطفا ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
هرچی که بوده دیگه پریده برو خفت کسی که ازش خرید کردی رو بگیر ، گیفت دزدی (یک روش کلاه برداری) بهت فروخته.(شایدم ناخواسته)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیپ طنز فوتبال
:wthplz::hurrhurrplz:
MasteR (06-27-2014),Mohammad_ai69 (06-26-2014),Mostafa91 (06-26-2014),shavn (06-26-2014),[DR.[mmL (06-26-2014)
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Four-Eyes (06-27-2014),Mahdi-Void (06-28-2014),MasteR (06-27-2014),Mohammad_ai69 (06-27-2014),Mr.Nobody (06-27-2014),shavn (06-27-2014),Siavash (01-22-2015),WardeN (06-27-2014)
دقیقا وقتی بهش نیاز داری نمیزنه ولی وقتی میخوای یه کریپ با 20 Hp بزنی critical میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (06-27-2014),Mahdi-Void (06-28-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©