انقد تصادفات اتوبوس های راهیان نور زیاد شده که بهش میگن '' راهیان گور ''
طرف تازه اومده دوتا2 ، تو روم ایران pm میده : ?chejuri mh dota2 ro biyaram ......... یکی نیست بهش بگه ما از دست مپ هک دوتا1 اومدیم دوتا2 اونوقت تو دنباله مپ هکی برا دوتا2؟؟؟
انقد تصادفات اتوبوس های راهیان نور زیاد شده که بهش میگن '' راهیان گور ''
طرف تازه اومده دوتا2 ، تو روم ایران pm میده : ?chejuri mh dota2 ro biyaram ......... یکی نیست بهش بگه ما از دست مپ هک دوتا1 اومدیم دوتا2 اونوقت تو دنباله مپ هکی برا دوتا2؟؟؟
خیلی وقته که مپ هک دوتا 2 هست !
ولی کسی استفاده نمیکنه ! از وقتی که دارم دوتا 2 بازی میکنم تا بحال فقط 1 نفرو دیدم که استفاده میکرد !
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
لینک بده تست کنم به Valve گزارش کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با یه نگاه به لول بوکش میفهمی چرا لولش 419 ـــه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
419 که چیزی نیست من یکی از اد لیستام لولش 2000 هست چون لول بوکش رو 3000 تا کرده با هر بازی 10 تا لول میگیره فکر کن جه باحال بری یه بازی بکنبی بیای ببینی 20 تا ایتم اومده توی اینونتوریت :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 07-20-2014 در ساعت 07:19 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این از گابلین
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
FIFA_PES (07-23-2014)
Dota 2 Lounge - Trade 116883936
این دیگه آخرشه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دوتا 1 به این باحالی چرا دوتا 2؟
dota II درسته با کیفیت تره ولی یه جورایی قاطی پاتیه
فقط دوتا لود
یکی از بدی های دوتا2 هم اینه اگه بخوای تنهایی بازی کنی باید حتما 5v5 باشه
اصلا اینطور نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©