اتفاقا یکی از بهترین هیرو ها برای پوش و آنتی پوش هست...امیدوارم بیاد حاله این tinker بازا و NP رو بگیرم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا یکی از بهترین هیرو ها برای پوش و آنتی پوش هست...امیدوارم بیاد حاله این tinker بازا و NP رو بگیرم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (07-27-2014)
از این قشنگ تر داریم ؟
کسی میدونه اسم این ساز چیه؟
ویرایش توسط ATER : 07-28-2014 در ساعت 11:12 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خوبه خودشون اعتراف میکنن!!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
نمیدونستم Arcana Aus هم وجود داره -_-
Youtube Junkey
تلپورت هیروی ld به دنیای واقعی ما :d
فایل پیوست 2989
سلام آقا من نمیدنستم این پست ماله چه تاپیکی باید باشه این بود که گذاشتم اینجا یک روش جدید واسه scam اومده به این شکل که یه نفر توی D2L offer میزاره یک آیتم heroic بی ارزشو (آیتمی که موقع watch game دراپ شه اگه تو فینال تی آی دراپ شه مثلا 100 keye قیمتش )
دقت کنید بی ارزش چندتا رفیق هم داره که میان offer میزارن در حد 30 -40 key برای item که 2 rare هم نمیارزه و شما رو تطمیع میکنن که مثلا با 1 key اون ایتمو بگیرین گفتم مراقب باشین اینم 1 link واسه اثباتش Dota 2 Lounge - Trade 118470989
این روش ماله حدود 1 سال پیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو ایران هم هست که :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Four-Eyes (07-31-2014)
والا ما قبل از first blood update اومده بودم دوتا 2 تا حالا همچی چیزی ندیده بودم !!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این نشون میده که شما هیچ وقت Lounge رو باز نکردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
shavn (08-01-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©