فایل پیوست 3010
عجب دستی بود انصافا
یعنی احساسی که سره این بازی داشتم دندی سره مسابقات نداره(تنها بازیکنیه که می شناسم )
بازی آفلاین بود رو lvl e هارد
خییییلی حااال داد
فایل پیوست 3010
عجب دستی بود انصافا
یعنی احساسی که سره این بازی داشتم دندی سره مسابقات نداره(تنها بازیکنیه که می شناسم )
بازی آفلاین بود رو lvl e هارد
خییییلی حااال داد
مرد حسابی توی آفلاین حتی روی unfair حدود 50 - 60 تا کف کفشه . اینو تو بازی آنلاین هم میشه گرفت نکش خودتو . باورم نمیشه .... اگه هرکی بخواد واسه این چیزا یه پست بزنه باید درشو گل بگیرن واقعا !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
akpro (08-09-2014)
آقا سوال(های فنی!),اولا چرا عکسه اسنایپر اونطوریه؟؟بعد داشت ایتم میداد با بات عایا اون پایین یه مربع نا کامل اومده؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Sepehr_R : 08-08-2014 در ساعت 04:58 PM
نمی دونم والا داداشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا عکسه اسنایپر باسه من اونجوریه
اگر درست فهمیده باشم آره اون خره داشت آیتم میاورد برام
ولی من هر چقدر نگاه می کنم مربع نا کامل نمی بینم
sniper قبلا اونطوری بود بعد عوض شد مثل LionThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی آفلاین هم دراپ نمیده
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Sepehr_R (08-08-2014)
داداش گلم کی کشت خودشو؟!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی وقت نیست بازی می کنم حال کردم تویه دست یه بارهم نمردم 30 تا کیل گرفتم
گفتم بزا عکسشو بزارم
خودم هم نگفتم کاره شاقی کردم
گفتم حال کردم
شما خیلی گولاخی بورو به گولاخیات برس با نوبایی مثله ما کار نداشته باش!
اینا اینجا نا کامل منظورم بی ایتم بود!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Sepehr_R : 08-08-2014 در ساعت 05:56 PM
°Mohsen (08-08-2014)
اون باگ بازیه
به این معنیه که اگه آنلاین بود به احتمال زیاد ایتم میداد
قبلا این جوری بود.با bot که میرفتی این مربع خالی میومد که الان دیگه نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Meepwned!
بچه ها دقت کردین این 4تا TI به رنگ Rune های تو بازی بودن؟Haste . Reg . Invis . DD
اگه اینطوری باشه پس TI5 رنگش زرد میشه نه؟illusion دیگه
فایل پیوست 3011
والا تیم های دوتا اونقده تغییر کردن و عجیب شدن که دیگه حتی نمیتونی احتمال بدی ساله بعد که 6م میشه چه برسه به اول
ATER (08-08-2014),IR_Prince (08-09-2014),Lone MaMaD (08-15-2014),Sepehr_R (08-09-2014),Soroshhoseny (08-09-2014),WardeN (08-09-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©