از رو حساب dota 2 test به من گفتن من که خودم ندارمشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر سیستم matchmaking درست کرده باشن من میگم بهترین اپدیت تاریخ دوتا هستش
از رو حساب dota 2 test به من گفتن من که خودم ندارمشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر سیستم matchmaking درست کرده باشن من میگم بهترین اپدیت تاریخ دوتا هستش
من این گیم پلی آپدیت رو میبینم چشم سیاهی میره
Evil Geniuses
دوستان ظاهرا هنوز متوجه نشدین که :
وقتی اسلارک اقانیم میزنه چه میشه ..... اسلارک خیلی ضعیف بودا ( طعنه زدن )
وقتی ck اقانیم بزنه چی میشه ..... فرض کن ulti بزنه روی یار خودش که terror هستش و sd هم یک کنه روی terorr بعد خود terorr هم manta بزنه این یعنی اگر shaker یا ember full نداشته باشی اینقدر سریع جمع میشی که ...
انتی میج اقانیم ......
این میمون 3 اتک میداد با اسکیل 1 ، دقیقه 2 بازی تو لاین دابل میگرفت . اینقدر فوش میخورد که ...
op patch
من مخالفم به چند دليل:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
١) هنوز هيچ كس پلي نداده كه بشه بگيم ميشه يا نه
٢) كامبك به خيلي چيزاي ديگم ربط داره براي مثال سريع رسيدن به تاور ٣ و باراكس هاي حريف اين حالتو در نظر بگيريد: شما دو لين باراكس داريد و يه لين كه سالمه و باراكس داره ولي دارن ايشنت شما رو ميزنن چنتا تون باي بك ميكنيد و ميكشيدشون بايد سريع دوتاتون بريد پوش لين ميد ولي در پچ قبل بدون تاور بايد يه لينو شروع به پوش دادن ميكرديد الان تي پي ميذاري رو شرين و تو سه سوت رسيدي به باراكسا حريف
مثال ديگه: يكي از تلنت هاي شما كاهش زمان ريسپاونه و خيلي به كامبك كمك ميكنه
مثال ديگه: تيم شما خيلي فيد داده و دارن پيش ميان يكي از كري ها تي پي ميذاره رو شرين و لين رو از پشت قطع ميكنه پيشروي متوقف ميشه
يه مثال بي شرين: دارين ميخورين مثه يه حيوان نجيب كه اسلارك سپتر ميبنده ميرين زيرش تيم حريفو بدون ديده شدن نفله ميكنين بعدم پوش ميدين يا دارين ميخورين ريكي سپتر مياره ميره تو وويد وويد ميره وسطشون التيميت ميذاره فايتو دوتايي جمع ميكنين عه چه جالب دارين ميبينين چقدر نبوغ و خلاقيت داره كمك ميكنه؟؟ مگه ميشه تغيير ايجاد بشه ولي نبوغ و خلاقيت كمرنگ بشه؟
و البته تركيب ها خلاقيت هاي ديگه
٤) كي ميگه ليت گيم نداريم؟؟ اينكه هيرو دشمن يه كريت فانتم بشه ليت گيم نيست؟ اينكه تا بياي ببيني چي شد am بكشدت ليت گيم نيست؟؟ اينكه اسپكتر اتك به اتك كري فول آيتم حريفو بزنه ليت گيم نيست؟؟ پس چيه؟؟
٥) اينجاست كه توي تغييرات جديد فرد با تجربه از بي تجربه مشخص ميشه زماني كه فرد باتجربه از تغييرات و چيز هاي اضافه شده به بهترين شكل استفاده ميكنه ولي فرد كم تجربه بعد كلي وقت هنوز گنگه
يه ذره بهش فكر كنيد من خودم به شخصه هنوز بازي نكرده كلي ايده جديد به سرم زده مگه ميشه نبوغ و ايده ي آدمي هيچ بشه؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Dota 2 - 7.00 - New Pregame
این بالاش دیدین یه Alireza نامی هست همراه با چند تا دیگه که تو valve کار میکنن
samdeloges (12-13-2016),Sharingan (12-13-2016)
من نمیگم غیر ممکنه که ! حرف بنده رو خیلی بد برداشت میکنید
من فقط دارم میگم dream patch
همه برن کنار اسلارک zzzzz
آخه ck گور نداره كه كفن داشته باشه يه الت بزني مانات تموم ميشه بايد دوتا بوت مانا بقلت يوز كنن ميخواد چيكار كنه؟ بوت مانا بره؟؟ بعدشم تا بياد سپتر بياره بقيم بيكار نيستن تازشم مانا خشك كن ها براي همينم و همچنين بن و پيك براي همينه التيميت ارت شيكر براي همينه اينا خوراك سند كينگند ديديد؟ اگه چيزي باگ شده ضدشم هست اگه اسلارك همه رو ببره زير نديده بزنيدشون انيگما پيك بديد(براي مثال) خيلي هيرو ها اسكيل هاشون نو تارگتند وقتي اسلارك سپتر بياره يعني يه آيتم مهم ديگه رو نميبندهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم فكر ميكنيد پچ بالانس نيست مطمئن باشيد با آپديت هاي بعدي بالانسش ميكنن
اينو اضافه كنم:
آنتي ميج سپترش اونجوريام نيس كه فكر ميكنيد همين جور كه براي اسلارك گفتم براي آنتي ميج هم وقتي شما آقانيم بريد يعني يه آيتم ديگه رو نبستيد اينو هم بايد در نظر داشت
ویرایش توسط samdeloges : 12-13-2016 در ساعت 12:10 AM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
چشت خیلی تیزه ها , لذت بردیم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (12-13-2016),Mohammad.S (12-13-2016),samdeloges (12-13-2016)
دوستان يه طوري جواب همديگرو ميدن انگار دشمن خوني هم هستن
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (12-13-2016)
من حاضرم 120 گیگ دانلود کنم اما این سیستم مچ فایند رو عوض کنن خیلی مسخرس چند دست که بد بازی کنی هرچی نوبه میاد تو تیمت اینطوری که نمیشه آنتی میج تو تیم ما اولین آیتم لینک بست گفتم gg باو
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©