دقیقا حسین جان ! من دیگه در مورد پچ با کسی بحث یا پاسخ نمیدم لحن صحبت کردن بعضی از دوستان قشنگ نیست
دقیقا حسین جان ! من دیگه در مورد پچ با کسی بحث یا پاسخ نمیدم لحن صحبت کردن بعضی از دوستان قشنگ نیست
Mohammad_ai69 (12-13-2016)
۶.۱ گیگ بعد بگین اپدیت ساده و بیسیک عوض نشده !
تموم شد برم ببینم چیه این دوتا3
واقعا موافقم با حسین تو این انجمن هرکی یه نظری میده یکی میاد یه جوری جوابشو میده انگار به ناموسش فوش دادن
به خدا خبری نیس آروم باشین
نظرتونو بگین ولی خواهشا اگه میخواین تحمیلش کنین واسه خودتون نگه دارین و موجبات رنجش بقیه رو فراهم نکنین و محیط دوستانه ی انجمن رو خراب نکنین
با تشکر
Team Secret
Mohammad.S (12-13-2016)
خب گفته بودين ٤ گيگه ولي الان كه انقد حجيمه اصن به فكر عوض شدن بيسيك يا نشدنش نيستم چجوري دانلود كنم اين حجموThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
-----------------
خب دوستان اينم اومد بحث تموم نشده ولي احتمالا آروم ميشه
من به شخصه اگه حرفي زدم كه كسي ناراحت شده يا احساس ميكنين لحنم تند بوده باور بفرماييد اصلا اينجوري نبوده من منظوري نداشتم اگرم كسي ناراحت شد من عذر ميخوام
ویرایش توسط samdeloges : 12-13-2016 در ساعت 07:15 AM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
یک نکته برای دوستانی که می خوان اپدیت کنن :
بذارید مستقیم همه اپدیت رو بگیره اگر استیم یا کامپیوتر رو در نصف کار ( نصف دانلود شده ) ریست کنید احتمال زیاد میاد از اول . چون پشت این 6.1 گیگ یک اپدیت 117 مگ هم اومده
samdeloges (12-13-2016)
توی ایران همه بد برداشت میکنن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتما نباید اسم کاربر بیارم که بگم منظورم کسه دیگه ایه !
6.1 گیگ آپدیت ؟! من که دانلود نمیکنم !
Gl
حجم دوتا 2 بهینه شده قبلا باز شده در استیم و خود استیم میشد 17.1 گیگ در هارد شما الان به 15.6 گیگ رسیده و این سرعت بازی رو بهتر خواهد کرد .
من خودم با گوشی گرفتم سرعتش 1 مگ بود با 3gThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من روی 195 مگ گیر میکنه . اینترنت هم مشکلی نداره { از حجم داره کم میشه ولی آپدیت روی 195 مونده }
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©