این 3 تا ارو میرانا منو یاد جومونگ میندازه
این 3 تا ارو میرانا منو یاد جومونگ میندازه
Team Secret
alia76972 (12-14-2016),amirehsan (12-14-2016),Mohammad_ai69 (12-13-2016),samdeloges (12-13-2016)
هيرو مانكي خيلي باگه ولي يه نقطه ضعفي هم داره
وقتي اتك ميخوره بلينكش وارد كولدان ميشه فرار بي فرار براي همين امكان نداره تو ليت گيم از پس يه سري هيرو هاي كري٣ بر بياد
پوشينگش هم بسيار ضعيفه
صداش دقيقا صداي ريكيه
---------
اينم اگه شد يكي امتحان كنه وقتي هيست ميشه آيا ٣ش از روش با دفيژوعال پرج ميشه؟ اگه بشه عاليه يه سري راه هاي كانترشو پيدا كرديم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اسکیل 1 مانکی کینگ جز قوی ترین اسکیل های بازیه خیلی وحشتناکه! دمیج خودشو با 200% کریت تو یه خط میزنه راحت میتونی باهاش تیم نابود کنی ( درضمن باف passive هم میوفته روش لول یعنی اگرpassive کامل باشه دمیج های اضافه رو هم میزنه ) خیلی وحشتناکه توی اولتیمیتشم که نمیفهمی چی به چیه هیچی نمیبینی 100% باید نرف بشه
البته یه نکته بگم امروز داشتم بازی میکردم یه اسلارک تو تیم حریف بود جمعمون کرد :دی دلم براش تنگ شده بود تا اینو هست هیچکس باگ نیست
دوستان سلام
من گذاشتم برای آپدیت دوتا2 تا 83% دان میشه
بعد می زنه اررور 570
disk write error
چه کنم فولدری که استیم را روش دارم حداقل 100 گیگ فضا خالی داره فقط برای دوتا این طوری هست
تو سایتای خارجی گشتم گفته بودن توی فایل استیم فایل های با عنوان 570 را پاک کنید بعد استیم را به صورت run as administrator باز کنید و دانلود کنید این کار هم کردم عمل نکرد کسی راه حلی به غیر از پاک کردن دوتا می شناسه؟
اینو امتحان کن : از قسمت download----- setting-----steam در بالای صفحه استیم . سرور رو چند بار عوض کن تا شروع به دانلود کنه { هم با قند شکن هم بدون اون} من دیروز این مشکلو داشتم که disk usage صفر میشد و دانلود متوقف میشد ولی اینترنت و سرعت دانلود مشکلی نداشت و از حجم اینترنت کم میشد. چندین بار اون راهی که اول گفتم و رفتم تا درست شد ( سیستمت رو خاموش نکن )
amirehsan (12-14-2016)
اسکیل 1 مانکی true strike هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از دست این روبیک
پنهان کننده: عکس مربوطه
ببخشید سوالم مربوط به اینجا نیست بخش مربوطه رو پیدا نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ulti مانکی چیکا میکنه
اگر ببینید چندا مثل خودش توی یک دایره میسازه و دشمن به هر کدوم از اون میمون های کاشته شده در دایره نزدیک بشه اتک میمون رو میخوره و مقداری هم اسلو میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
amirehsan (12-14-2016)
من ک دگ داره اعصابم داغون میشه
دیشب6گیگو دان کردم
امروز صب بلند شدم میبینم باز200مگ دگ باید دان بشه
ینی چی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©