توی همه ی بازی ها اس اف پیک میشه ... (تا حالا ندیدم کسی تلنت 2 دمیج پر سول رو بگیره !)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی هر بازی هم که مانکی بود همه فوش میدادن از بس بد بازی میکرد
توی همه ی بازی ها اس اف پیک میشه ... (تا حالا ندیدم کسی تلنت 2 دمیج پر سول رو بگیره !)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی هر بازی هم که مانکی بود همه فوش میدادن از بس بد بازی میکرد
شما Alt رو بگیری توی عکس از هیرو مشخصات kda و last hit و... رو میزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از این به بعد هم 10 نفر که اکسپت کنن همون موقع میره توی گیم !
مثل قبلا 2 مین نباید صبر کنی و ...
هنوز داره دانلود می شه و امیدوارم این دفعه اررور 570 را نده رجیون را عوض کردم گذاشتم رو کانادا .
من بازی را با تغییراتش تو یو-تی-یوب دیدم
چیز هایی که با دیدن به نظرر من اومد
1- مپ این پله ها و پستی بلندی هاش بهتر شده خیلی تکراری شده بود وارد کاشتن ولی الان من هر چی بازی دیدم سر 30 جمع شده بود هیچ تیمی هم وارد نکاشت ببینیم کجا باید وارد بکاریم !! ساپورت بدون وارد معنا نداره
2- این صومعه یا خونه هایی که ساختن وسط جنگل چیز مضخرفیه و فقط هیرو های جانگلر را قوی تر می کنه همون یکی دو دقیفه ای که باید می رفتن بیس جون پر کنن از بین می ره ( خیلی وقت ها به خاطر کمبود جون تو در گیری نمی اومدن الان این طور نیست )
3- این صومعه ها (خانه ی تاریخی و..... نمی دونم چی باید اسمش را بگم ) تو درگیری هم کار می کنه یا وسط درگیری دی اکتیو می شه ؟؟ کسی اطلاع داره؟؟ اگه کار کنه کلا درگیری تو اون مناطق به نفع تیم صاحب خونه میشه ( قبلا می گفتن زیر تاور درگیر نشید دیگه الان نصف نقشه نقطه هایی که نباید درگیر شیم ؟؟
جای روشن را خیلی ها تو فروم ازش ناراحت بودن من هنوز ندیدم ؟
4- این درخت استعداد ایده خوبی هستش ولی عملا باعث بدبخت شدن ساپورت ها می شه چون ساپورت ها معمولا لول آپ شدنشون کند تر از بقیست آیتم آوردنشون هم با توجه به وارد ( هر دو نوعش به نسبت بازی) و اسمک و .... سخت تر از بقیه هیرو هاست الان لژیون تو لول 25 میگن 60 تا + دمیج می گیره خوب این همش زوم می کنه رو ساپورت ها که گوشتند !! عملا با این تغییرات ساپورت ها را از مین 30 به بعد باید فقط تو بیس ببینیم !!!!
ولی این کیف یا کوله پشتی خیلی خوبه دمشون گرم من همیشه از مین 25 به بعد مجبور بودم آیتم هام را بگذارم وارد بردارم xd
5- میمون جدیده خیلی op البته من از هر مپ که هیرو اضافه شده به خاطر دارم هیرو وارد شده همین صورت بوده و بعد نرفش کردن
6- تغییرات بازی به گونه ای شده که بازی سریع تر تموم شه چه تغییرات روشن چه اضافه شدن درخت استعداد و حتی آقانیم .... تو دوتا 1 بازی ها خودش طول می کشید تازه ته بازی هم Sw می دادیم که بیشتر طول بکشه گاهی اوقات نامردی هم داشت ولی کیفش بیشتر بود
7- تو کل تغییرات این شکل هیرو ها خداییش خیلی خوب شده انیگما عجب بدنی داره
8- ـآموزش نوشتن هیرو ها خیلی سخت تر شد
9- اون هایی که از دوتا 1 به خصوص مپ های قدیمی اومدن اکثرا ناراحتا
10 یه سوال این میمونه وقتی تغییر شکل می ده لول می خوره یا نه؟
درخت شدنش را باید حذف کنند خیلی ستمه به اضافه این که بیشتر از یک بار نتونه بالای درخت بپره یا مثل 6 امبر یا سنگ های اسپیریت شارژیش کنند
گفتم همه را با هم بنویسم ببخشید طولانی شد
ویرایش توسط amirehsan : 12-14-2016 در ساعت 04:49 PM
alia76972 (12-15-2016)
چرا شب نمیشه 200مگ رو دان کنم؟
امروز صب ساعت5بعد تموم شدن6گیگ اپدیت ی بازی با بات ها انجام دادم
مانکی رو اوردم
باpaمشکل داره و راحت میتونه بزنه مانکی رو
یه سوال از کسایی که اپدیت کردن
تو نسخه قبل بالا سمت چپ یه کتابی بود که راهنماییت میکرد کدوم پاور رو لول اپ کنی یا ایتم چی بخری
الان اون کجا رفته؟
یکبار بازی کن بگیر میفهمی چی میگم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
match id: 2845918455
بیا اینجارو امروز خودم باهاش بازی کردم. اولین بازی تو این پج با کلی گیج زدن
با یک dragon lance و silver edge تقریبا 350 تا دمیج دهی داشتم!
ویرایش توسط FCB : 12-14-2016 در ساعت 07:18 PM دلیل: match id
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اتفاقا مانکی کینگ هیرو خوبیه فقط پلیر میخواد . دو سه دور که بازی کردم از مپ جدید اصلا خوشم نیومد همین طور این shrineکه گذاشتن خیلی چیز مسخره ایه.. ولی وایپر و اسلاردار واقعا قشنگ ساختنشون فقط کاش صداهاشونم عوض میکردن.
amirehsan (12-14-2016)
به نظرم بهترین تغییری که ایجاد کردن اینه که بخوای بازی رو واچ کنی یا بری توی گیم یه ذزه هم معتل نمیشی ...
فوری میره توی بازی ...
زوم صفحه رو یه کم اوردن بالا و هرچی چیز اضافی بود رو از روی صفحه حذف کردن ... اینطوری تمرکز بازیکنا خیلی بیشتر میشه (هیجان بازی هم میره بالا)
ما هم در حال اپدیت کردنیم ببینیم این ورژن چه برایمان دارد
به درخواست دوستان رفتیم بازی sd هم بود meepo برام افتاد حالا بماند دقیقه 14 اقانیم و بوت اومد ولی یه لایف به meepo میده حال میده و دیه نیاز نیست ایتم براش بیاری کم کم داره از پچ خوشم میاد !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©