لایف با چی گرفتی؟ Talent Tree?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لایف با چی گرفتی؟ Talent Tree?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا نتت چند مگه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مال من 512 میخوام تغیرش بدم به مگ به نظرتون چن مگ بگیرم هم ارزون در بیاد هم سرعتش خوب باشه برا آپدیت
البته اپراتورم مخابراته
بله ، فکر کنم 15 درصد بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شرکت شاتل هستم البته داداش همه جا کیفیت اپراتور ها یکسان نیس! مثلا همین مخابرات تو شهر ما افتضاحه ولی تو شهر یکی از رفیقای قدیمیم کیفیتشون عالیه. باید به دنبال بهترین اپراتور شهرت باشی ! با یه تحقیق پی میبری .. نت خودم 2 مگ هست ولی اگه واقعا فقط واسه اپدیت میخوای میتونی از نت ایرانسل استفاده کنی ! سرعت فوق العاده بالایی داره هزینش هم کمه . مثلا 2 تا 8 صبح نامحدود فقط 2000 تومان .. سرعتش هم عالیه تو 1 الی 2 ساعت یه اپدیت به این گندگی رو دانلود میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط the_baltazar : 12-14-2016 در ساعت 11:57 PM
smartmob (12-15-2016)
خوبه والله دیگه نیاز به vlad هم نیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا دوتا وجود داشته همیشه بعد از تغییرات اولش مخالفت بوده ولی بعد از گذشت یک هفته همه چیز عادی و بعد از گذشت 3 هفته این مپ میشه بهترین.
دوتا1 هم همیشه بعد هر 9 مپ , مپ 10 هم کلی تغییر داشتیم که همیشه از این بحث ها بوده ولی عادی شده. من نمیگم تمام این تغییرات خوبه ولی با گذشت زمان عادت میکنیم
مهمتر از همه اینکه اگر این تغییرات نباشه مپ خیلی یکنواخت میشه. همیشه یک سری هیروها باید ضعیف شن و یک سری قوی
تنها قسمتی از مپ که برای من به شخصه زمان میبره بهش عادت کنم تغییر مکان روشان هست چرا که مدتی نگذشته بود که مکانش تغییر داده شده بود و دوباره نغییر مکان اونم وسط رودخانه که .....
در کل همیشه همینطوری بوده فقط زمان درست میکنه
bayani (12-15-2016)
Arc Wardenخیلی ضعیف شده
واقعا چرا؟؟
یعنی قبلش خیلی قوی بود؟؟
این Fear یه بازی جلو TL زد باعث شد اینطوری بشه
Pugna دقیقا اون چیزی که میخواستم درس شد
لول 3اش خیلی مانا میخورد الان عالی شده
Leshrac رو هم یه ذره بهتر میکردن دیگه من چیزی از ice جان نمیخوام
Team Secret
bayani (12-15-2016)
اره واقعا arc رو نابود کردن اخه چیکار اوالتیتش داشتین !؟ این هیرو چیزی نداره غیر از اولتیش
در عوض visage رو خیلی قوی کردن !
من فکر میکردم به خاطرت اقانیم meepo هم قوی شده ولی اینطور نیست
meepo مزیتش سریع لول اپ شدنش نسبت به بقیه بود که الان حتی ساپورت هم تقریبا هم لول مییپو میشه
البته برا میپو بازها باز هم از قبل خیلی بهتره حتما نیاز به aghaim نداره اول بازی
ویرایش توسط bayani : 12-15-2016 در ساعت 11:25 AM
mind control یه مدت اسم پروفایلش این بود : pls nerf arc wardenThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
arc اول بازی لول هاش خیلی سنگینه ولی اواسط بازی کارش خیلی سخت میشه ارمور هم که نداره بدبخت زود میمیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©