دوستان یک تستی انجام بدید ببینید هر دست بازی چقدر حجم کم میکنه؟
یکی از بچه ها میگه دستی 200 مگ کم میکنه!!
دوستان یک تستی انجام بدید ببینید هر دست بازی چقدر حجم کم میکنه؟
یکی از بچه ها میگه دستی 200 مگ کم میکنه!!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
چرا سرعت نتت اینقد بالا هست من با نت 12مگ توی استیم با سرعت 980کیلوبایت دان میکنه چرا برا تو بالاست ؟ چه اینترنتی استفارده میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا ایشون ایرانسل دارن من خودم با 7 مگ توی استیم دانلود میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alia76972 (12-15-2016)
اساتید یه سوال داشتم، الان helm دیگه لایف استیل نمیکنه؟ الان من برای ترول چی ببندم لایف استیل کنه؟
برو ولادیمیر پوتین بگیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (12-15-2016)
fps چرا اینقدر پایینه اصلا نمیشه بازی کرد
میاد روی 20
خیلی لگه
مشکل از دوتاست باید فیکس بشه اما شما میتونید تنظیمات video رو دستی با توجه به کامپیوترتون تنظیم کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (12-15-2016)
wtf چرا دیگه helm لابف نمیده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون ترکیب با mask نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تست شد تقریبا بازی 50 دقیقه 60 مگ مصرف داره اما فکر کنم دوست شما network رو روی high گذاشته و متوجه این موضوع نشده
بعد 24 ساعت اومدم 5 صفحه خوندم تا رسیدم تهش ماشالله
عجب مشکلاتی دارین من که بکاپو از یکی از دوستام گرفتم بعدم تاحالا 400 مگ دانلود کردم مشکلی هم نداشته خدارو شکر
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©