مدت اسپل 6 ثانیس با تلنت 30% cool down reduction و octarine میشه 6.3 ثانیه کول دانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی کلا میتونه همیشه 100% evasion و invisable باشه... خدا خودش رحم کنه
مدت اسپل 6 ثانیس با تلنت 30% cool down reduction و octarine میشه 6.3 ثانیه کول دانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی کلا میتونه همیشه 100% evasion و invisable باشه... خدا خودش رحم کنه
ویرایش توسط masterhate : 05-16-2017 در ساعت 09:40 PM
FCB (05-16-2017),samdeloges (05-16-2017)
ی ذره اولش سخته بعد کم کم راه های مهارش در میاد میره رو سایتاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همیشه همینجوره! الان میراکل دیدم اول مانکی میره برا am بعد بشر از بس اویژن توی بازی زیاد شده
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من اینو امروز رفتم خوب بود واقعن حال کردم اما واقعن دیگه حالم از دوتا 2 داره به هم میخوره هر روز تغییرات هر روز میبینی یکی میاد تو بازی یه استراژ جدید اصلن یه وضعی من خود wr رفتم با octarin core خدایی خیلی داغون بود اما یه هیروهایی مثه void و kotl خیلی راحت میتونن wr رو حذف کنن ولی خدایی میگم امروز تو رنک 4500 یه یارویی mid هیرویه kotl رفته بود به هر حال منم خوشحال که بردیم چون تیم مقابل بود به هر حال این آقا یه نفره تیم مارو ترکوند اصلن یه وضعه اشکم دیگه در اومده بود یارو اومده بود octarin core گرفته بود با aether lane و force کلن دیگه فکرشو بکنید اون همه لول کولدونش کم بشه من luna بودم با لینکن منتا اواتار همیشه مانام خشک بود دیگه اشکم در اومده بود همش استان همش میس خیلی وحشتناک بود اینم بماند ما هم یه goblin داشتم ایشونم مثه kotl واقعن این وضع دوتا نباید باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خ
تلنت لول 25 wk هم خیلی مسخره هست
وقتی میمیره توی یه aoe مشخص به همه لول 1شو میزنه و همه stun میشن !!!!!!!!!!!!
bane هم با octarine & aghanim هر1 ثانیه 500 pure damage میده با اسکیل دومش
توی pro play وقتی که دیگه بازی تا دقیقه 20 تکلیفش معلوم میشه اینایی که شما میگید اهمیتی نداره
bane هم aghs بیاره هم scepter تا بعدش 500 تا pure بده؟ بیخیال wr هم همینطور. مگر اینکه واسه wr یک build OC-oriented بیارن یعنی وابسته به octarine
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (05-17-2017),Mohammad_ai69 (05-17-2017),samdeloges (05-17-2017)
حرف شما درست ولی یه سری مثل من که رنک 2.5 هستند یا (بازم مثل من) نرمال پلی میدن این روش ها عذاب آورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی رنک 3.5_4 هم میدونم همین جوره
Audrey Hepburn
تو این رنک ها فقط این روش ها نیست. همه چیز امکان پذیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون اکثر بچه های اینجا هم تو همون محدوده هستن من بعد هر پچ احساس می کنم طوفان شده ولی ۱ هفته که بگذره همه عادت کردن...osfrog میدونه چی کنه نه سیخ بسوزه نه کباب
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من که اکثرا نرمال پلی میدم چیزی نیست که بخوام خودمو باهاش غذاب بدم(سولو رنکم هنوز3 تا گیم tbd داره) ولی از بعضی هیرو ها لجم میگیره الکی توی بعضی پچ ها قوی شدن و توی سطح من نمیشه روی کار تیمی زیاد حساب باز کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این واقعیته همیشه بن اول توی نرمال آکسه چون اکثرا بلد نیستن مهارش کنن مثلا من به شخصه حاضر نیستم وایپر برم برای اکس چون گیم نرماله برام مهم نیس ببازم برا بقیه هم همین طوره رنک هم خیلی کم حاضرم کانتر پیک کنم این خصوصیت رنک 2.5 تا حتی4 هست
Audrey Hepburn
new build 4 techis
dragon lanc
mkb
siver edge
eye of skadi
deadilus
boot of trale
telent lvl 25 250+damage
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©