2تا هیرو رو تست کردم اصن به دوتا نمیخورن(نه که نمیخورن) بیشتر شبیه هیرو های LOL و HON هستن!
Dark Willow که کاملا OP هست!
Pangolier هم اولتیش رو در نظر نگریم با یکم فار روی مپ راه میره بدون سایلنس نمیشه کشتش!
2تا هیرو رو تست کردم اصن به دوتا نمیخورن(نه که نمیخورن) بیشتر شبیه هیرو های LOL و HON هستن!
Dark Willow که کاملا OP هست!
Pangolier هم اولتیش رو در نظر نگریم با یکم فار روی مپ راه میره بدون سایلنس نمیشه کشتش!
[SIGPIC][/SIGPIC]
wow
بازی خیلی پیچیده شده, من که شخصا گیج شدم احساس میکنم بازی خیلی دیگه رفته سمت موبا های دیگه مثل hots و lol یه زمونی دوتا2 خاصیتش این بود که سخت بود و حساب کتاب داشت الان همه چی فان و مسخره شده خیلی از هیرو ها op شده مخصوصا این هیرو جدید ها
پ.ن: من ک خودم حدود 1 ماهه دوتا بازی نکردم و این پچ رو هم بازی نمیکنم( حالا شاید یه دست بازی کردم بینم چطوره
)
samdeloges (11-01-2017)
mkb اگه بخری بازم ممکنه بعضی از اتک ها Miss بشن خیلی ناجوره
SiahSefid (11-01-2017)
واقعا عالی شده دوستان خواهشا نگید مسخره شده فان شده این 2 تا هیرو باگه موقع پچ 7 فک کنم بود mk اومده بود میگفتید این چه هیرو باگیه shrine چقدر چیزه مزخرفیه ولی الان به همین شراین ها فکر کنید اکر نبود بازی جذابیتش کمتر نمیشد؟
صبر کنید 1ماه بگذره با مپ اشنا شید دستتون میاد این دوتا هیرو هم کم کم نقطه قوتاش و ضعفاشو میفهمید و جلوشون فید نمیدید که big شن
من که برام جذابه!
miladxtra (11-03-2017)
خدارو شکر faceless رو یه تغییری دادن
آره حداقل بك تركشو برگردوندن اصن نميشد پلي دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
ioچقذ خوبهD:
به نظرم شاخ ترین تلنت بازی رو داره(تلنت15)
وای ریکی چه شاخه اه 5 تا رمپیج تو 70 دقیقه مچمون گرفت مثل سگ میومد میزد مگه میدونستیم از کجا؟ همه جا وارد داشتن هارد کری ریکی شد
بابا ریکی خیلی باگ شده ... اینویز اتک میده![]()
بازی فانتزی شده ولی چیزی از ارزش های دوتا 2 کم نمیشه![]()
Ecsprt (11-04-2017)
لطفا در پست اضافه کنید که پادج میتونه با هوک bounty رو به سمته خودش بکشه یعنی مثله هیرو به سمته خودش بیاره و بخوره
samdeloges (11-03-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©