اسم هیرو ها عوض شده { بعضیاشون ) اسم اسکیل ها عوض شده . رسما با یه بازی جدید طرفیم
اسم هیرو ها عوض شده { بعضیاشون ) اسم اسکیل ها عوض شده . رسما با یه بازی جدید طرفیم
سایت انگلیسی شد
دهنه ورودي rs عوض شده
Hud جديد اطلاعات كه پايين صفه نمايش داده ميشن شكلشو عوض ميكنه
ویرایش توسط samdeloges : 12-11-2016 در ساعت 10:04 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
خداییش نظر منو بخواید (هنوز changelog هیروها رو نخوندم) میگم که بازی بهتر شده!
مپ جدید و این چیزا که همیشه در بدو ورودشون دغدغه بودن ولی این backpack و one-click ability upgrade و shrine که heal میده چیزای جالبین talent هم خیلی خوب چیزیه
اما مثل اینکه تمام بازیهای این سبک دارن یک مسیر رو طی میکنن...در هر صورت تو خارج اگر چیزی موفقیتش زیاد باشه همه میرن به اون سمت نه مثل ما ایرانیا بشینیم بگیم هههه اسکی رفتن
پ.ن: فقط منم که احساس میکنم گرافیک بازی بالاتر رفته یا شما هم می بینید؟ شاید این عکسایی گرفتن رو حالت full mode با یک سیستم شاخ بوده...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
samdeloges (12-11-2016)
اگه این Talents بازیو به گند نکشید چی بود اخه.گفتیم تغییرات نه دیگه اینجوری. شبیه کاستوم گیم شده بازی
Sharingan (12-11-2016)
جدا از تلنت , Shrine هم گذاشتن , کلیک کنی HP/Mana ات پر شه ))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکی Heroes of the Storm و صد البته وارکرفت 3.
A_W_Z_2 (12-11-2016)
اپدیت طبق اخرین اخباری که از خارجی ها گرفتم توی chat steam قراره 4 گیگ باشه
Mamad Warlord (12-11-2016)
این همه هیرو توی گیم این مانکی کینگ نیومده آرکانا دار هم شد باو gg
این پچ ۷ بالاخره اومد.
Stats برداشته شده یه چیزی به نام درخت اول بجاش اومده . فردا انشالله اگه شد ترجمه میکنم میزارم.بازی یکم سخت شده.
Mohammad_ai69 (12-11-2016)
برم یه دست بازی کنم فیلمشو یادگاری نگه دارم
Fery (12-12-2016),Mohammad.S (12-12-2016),Mohammad_ai69 (12-11-2016),samdeloges (12-12-2016),Sharingan (12-11-2016),Soul Keeper (12-12-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©