یه پیشبینی کنم کف کنید!
Kaya قراره با Aether Lens قاطی بشه!
یه پیشبینی کنم کف کنید!
Kaya قراره با Aether Lens قاطی بشه!
[SIGPIC][/SIGPIC]
erebor (11-04-2017)
اگه مود dota imba بازی کرده باشین از پچ 7 به اینور یه سری از ایتم ها و تغییر اسکیل ها رو از اونجا کپی کردن توی دوتای اصلی مثل آقانیم اسلارک و کریستال میدن و .. که توی 7 اضافه شدن و الان هم این آیتم kaya ( اسمش عوض شده ) از اونجا اومده البته این آیتم توی dota imba با سنگ و یاشا جمع میشه و یه آیتم جدید به اسم Triumvirate میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ecsprt (11-05-2017)
آقا يكي بياد بگه آخر مود توربو حسابه يا نه؟؟؟!؟!!!!! تريپلو رمپيجش حسابه؟؟
چن وقت پيش يه گيم توربو زدم حساب كرد برام وين ريت گرفت امروز زدم نگرفت
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
فک نکنم وین ریت بده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ملت یه سوال ؟ چرا وقتی میخوام برم تو بازی تمرینی DEMO HERO بازیم بسته میشه
دادا یعنی چی بگم به اپدیت دمش گرم خوب حال کردم این که میگم مربوط به همین اپدیته
راستی یک خبر همین الان گیم رفتم و تموم شد بخدا گیم لوز بود من techies بودم کل تیم لول 2 بودن دوتادوشون بجز tusk این پرو تر از بقیشون بود دشمن هم doom-darkfillow-bs-dp-naga بعد اول گیم من خوب نابودشون کردم جوری که من فول ایتم بودم تو تیم بعد این 3 نفر بقیه هی فید میدادن میمردن بلد نبودن بازی کنن مثلا فکر کن dragon knight بوت نداشت رفته بود desaltor بسته بود یاده اولین گیم من در دوتادو افتاده بودم
ولی کلا همه تاورامون نابود شده بود کل تیم به من وابسته بود با ulti هام همرو میکشتم خلاصه رسیدیم به جایی که اینا از اسکل بازی در اومدن و 5 نفری ریختن (قبلا 1 تا 3 نفری میومدن) 4 تاشونو کشتم با بمبام اون bs فقط مونده بود که 5 نفرمونو زد البته من deni کردم رمپیج نکرد ولی تا خواست بیاد بزنه ما بردیم؟ wtf? چجوری منم توش موندم فقط دیدم بیسشون پره کریپه عجب فردا رپلی اماده میشه دانلود کنم ایدیشم بزارم شما هم نگاه کنین ببینین چجوری سختی کشیدیم و چجوری بردیم؟ خودم توش موندم باید بگم dota wtf
فردا ایدیشو میزارم اگه بزاره دانلودش کنم بخدا توش موندم تاورامون فقط تاپ مونده بود بقیه زده بودن بازم ما بردیم با اینکه تاورای اونا کامل بود عجب ولی خدایی کف کردم چجوری کیل گرفتم حیف اون رمپیج که اسنایپر سگ دزدید نذاشت رمپیج کنم
راستی اسنایپر نوب اصن دشمنو نمیزد میرفت سمتش اول اولتیشو خالی میکرد 1 اشو روش میزد بعد میرفت سراغه زدنش یعنی فحش میدادما
راستی توربو مود هم وین ریت داره . ولی خیلی خوبه مثلا 1 میای خونه میخوای 1:40 بری خب جدیدا گیما طولانی شده وقتی نداری میری توربو تو 20 دقیقه تموم میشه
ولی در کل all pick جای هیچکدومشون رو نمیگیره
miladxtra (11-06-2017)
یه چیری که توی پچ جدید خوب شد این قدرت ایتم mkb کم کردن لامصب مینی استان داشت خیلی تو مخ بود مخصوصا وقتی هیروی مثل troll یا sniper اینو میبست دیگه اصلا نمی تونستی اتک بدی البته مینی استان رو به sniper خوروندن.........اونم بدون mkb ........جالبه spectere رو قوی کردن
(الان دیگه میتونه کریتیکال با اسکیل سومش برگدونه و miss هم که نمیده کلا وقتی تک به تکی) و phantom assassin رو ضعیف کردن اصلا نمی تونم سیاست دوتا 2 رو درک کنم اگر جرات داره این هیرو رو یکبار buff کنه بعد ببینه کل مپ اتیش می زنه یا نه.....
قدرت mkb رو كم كردن يعني فانتمو قويتر كردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازه به فرض كه ضعيفش كرده باشن! اينجوري پس آنتي ميجو توي پچ جديد كشتن عملا
Audrey Hepburn
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// انتی میج توی پچ جدید خیلی باگ شده ......بخاطر همین توی پچ 7.07b تلنتش رو تغییر دادن تا یکم نرف بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم منظورم b بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©