Viper (11-24-2017)
پرده ي خار است اگر دارد گلي اين بوستانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوش اين محنت سرا آهنرباي نشتر است
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
7.07 in simple word
Windranger = Tracer
Anti-Mage= Huskar 6.84
PA= Kratos
Invoker = particle canon activated
Pangolier = puss in boots
( RiKi = Sauron ( only true lord can see him
Dark willow = Death Machine
Enchantress = 6.2L V8 707HP
7.07 = L.OL
and more....
samdeloges (11-24-2017)
سلام میشه یکی این سیستم رنک جدید رو توضیح بده و اینکه چرا تو واچ گیم هم رنکا دیگه دیده نمیشه و سوال دومم درباره ایتم ها بود ایتم satanic من خریدم ولی چرا انقدر hp کم پر م مگه موقعی که use میشه نباید hp رو حتی اگه 1 باشه سریع پر کنه به مقدار زیاد ولی برای من بیشتر مواقع وقتی من تک بودم و با 3 تا هیرو فایت داشتم تا 200 hp پر میشد بعد دیگه hp کم میشد میمردم تازه تو اون بازی که بازی اولم بود فول ایتم بودم 500 lh بود بازی اولمم بود تو اکانت جدیدم snip پیک کرده بودم
سوال دومم درباره چند تا ایتمه
Nullifier-Spirit Vessel-Aeon Disk-solar crest-aether lens-Meteor Hammer-Heaven's Halberd
اینها دقیقا کارشون چیه وبرای چه هیروهای و چه مواقعی در بازی باید خرید و استفاده کرد
با تشکر.
سلام من تازه عضو شدم و درباره ی این اپدیت مشکل دارم من نسخه ی قبلیش رو داشتم بعد از این که آپدیت اومد می خواستم آپدیت کنم به جای ۲گیگ ۱۰گیگ آپدیت می خواست کسی میدونه چرا؟
یه دور Verify کنید شاید درست شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کل دوتا 2 هشت گیگه چطوری ده گیگ اپدیت اومده؟
سلام آقـــآ AM رو با چی میزنین ؟؟؟
سوال خوبي بود فهميدي به ماهم بگو!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شوخي كردم
لژيون وبلاد سيكر خوب ميزننش ديده شده وويد هم ميزندش ولي بايد بيوفته تو كرونو نه بپري بعد در بره
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
miladxtra (12-05-2017)
درود،
دیروز بود که Icefrog در توییتر خودش اعلام کرد که از این به بعد بجای روانه کردن چند پچ بزرگ در یک سال هر دو هفته یکبار و آن هم در پنجشنبه ها شاهد پچ های کوچکی برای متعادل تر کردن بازی خواهیم بود که فعلا" این روند تا ۶ ماه ادامه خواهد داشت.
بعد از این مدت یک ارزیابی صورت خواهد گرفت که آیا تغییرات به همین صورت ادامه پیدا کنند و یا به همان منوال قبل طی شوند.
برای دنبال کردن بهتر تغییرات هم یک ویژگی در داخل بازی اضافه خواهد شد تا به بازیکنان اطلاعات آخرین تغییرات را بدهد.
امروز ۱۲ بهمن ۹۶ ساعت ۲۲:۰۰ یک آپدیت به حجم تقریبی ۵۰۰ مگابایت به بازی اضافه شد که نام آن Spring Cleaning هست.
ما معمولا این پچ ها را جهت بهبود عملکرد بازی می شناسیم و گویا اینبار نیز بهمین صورت خواهد بود.
** برای بیان هرگونه مطالب و نکات مرتبط درباره این بروزرسانی از این تاپیک استفاده کنید **
** برای دیدن جزئیات و صفحه مربوط به این بروزرسانی نیز به اینجا بروید. **
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (02-01-2018),ba4ma3n (02-01-2018),erebor (02-01-2018),FIFA_PES (02-02-2018),grandmaster7 (02-02-2018),Mahdi-Void (02-04-2018),Milad._.R (02-02-2018),miladxtra (02-02-2018),Sharingan (02-02-2018),Soul Keeper (02-03-2018),Viper (02-02-2018)
من نمیفهمم مگه چقدر سخته قاطی همین اپدیتا چارتا کدم بدن ویژگی که لول خیلی وقته اضافه کرده رو اینا هم بزارن اینکه هر کسی مشخص کنه قبل فایند که چه رولی بازی میکنه
Viper (02-02-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©