Frostivus بازخواهد گشت!
اواسط دی ماه امسال رویداد محبوب Frostivus به دوتا ۲ بازخواهد گشت.
منبع
Frostivus بازخواهد گشت!
اواسط دی ماه امسال رویداد محبوب Frostivus به دوتا ۲ بازخواهد گشت.
منبع
میگه mid-december به تایم valve برگردونیم میشه اخرای سال میلادی یا کلا 60 روز دیگه (احتمالا همزمان بشه با season rank جدید)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Artifact هم که 30 روز دیگه ریلیز میشه
پس پتچ 7.20 هم با هیرو Mars همزمان با سال نو چینیا که حدود 90 روز دیگس میاد(حدس)
یک چیزی رو الان یادم افتاد و اونم اینکه: از بچههای جدید انجمن کسی نیست که Frostivus بازی کرده باشه. بطور کلی فکر کنم یک چیزی حدود بالای ۵۰٪ جامعه فعلی دوتا ۲ lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادت میاد برای چه سالی بود؟
هعی...عمر چقدر زود میگذره...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یادش بخیر یه Golden Greevil بردم چقدر کیف کردم
اون زمان دادمش 4 key
فک کنم بعد از ti2 یا ti3 بود من خودمم بازی نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی بعید میدونم مثل اون باشه فقط اسم event های زمستانیشونو میزارن frostivus. اون قبلیه کلی ایتم میداد فان هم بود
valve یه event با theme زمستون و برف میسازه یه custom game مسخره هم مثل underhollow میزنه زیر بغلمون میگه برید اینم frostivusتون
بی انصافی نکن به نظر من siltbreaker که با بتل پس پارسال بود(فک کنم) یک شاهکار بود اما این underhollow یه جورایی بعد از یه مدت خیلی کسل کننده میشه اما من هر چقدر siltbreaker رو پلی کردم خسته نشدم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
darkmoon هم خوب بود اما اونم مثل underhallow کسل کننده میشه بعد یه مدت چون مپش محدودو کوچیکه
Viper (10-28-2018)
siltbreaker کجا underhollow کجاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون مثله یه کمپین با داستان قوی و کلی جایزه بود اینکی بیشتر شبیه به گدایی بود که هفته ای یه بار برای 1000 تا پوینت خودتو جر بدی که یارات هیرو اشتباه پیک نکنن
من یادمه هر جعبه ای که از Siltbreaker میگرفتم رو نیم تا 1 دلار تو مارکت فروختم بعد نزدیک به 20-30 تا هم میشد کل جعبه هایی که میشد برد حالا بماند بقیه جایزه هاش....
ba4ma3n (10-29-2018)
The Kuala Lumpur Major | Dota 2
وبسایت دوتا ۲ رسما اعلام کرد که پچ ۷.۲۰ در تاریخ دوشنبه ۹۷/۸/۲۸ یعنی دوهفته دیگر و یک روز پس از پایان KL Major عرضه خواهد شد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
هیروی جدید هم با این اپدیت میاد؟
Mars رو گفته بودن زمستون میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیز دیگه ای تایید نشده
alia76972 (11-19-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©