هنوز آپدیت جدید رو کامل نخوندم ولی تا به اینجا که تغییرات رو خوندم احساس میکنم با توجه به تغییرات آیتمها و یکسری تغییرات در مکانیزمهای اقتصادی بازی، Slark و Monkey King خیلی دارن از این مسئله نفع میبرن. مخصوصا که هر دوشون Echo Sabre و Silver Edge آیتمهای خیلی خوبی براشون هست.
اما یک تفاوت وجود داره و اون هم اینکه با توجه به تغییرات اعمال شده، MK دیگه مثل قبل در آلتیمیت خودش نمیتونه از Echo Sabre بهره ببره و هیروها دیگه Slow نخواهند شد. اما بطور کلی تا به اینجا من خوندم اضافه شدن آیتم BLITZ و تلفیق دو آیتم بالا با همدیگه و همچنین باف شدن Drums خیلی به هیروهای اجیلیتی کمک میکنه. مثل Void مثلا
آپدیت: خب پچ رو کامل خوندم. بنظر من این پچ بدنبال افزایش kill در بازی و همچنین تشویق اون هست. قدیما شما مثلا اگر به عنوان هیروی mid چهار تا kill از lane های کناری میگرفتید و برمیگشتید mid اون هیرو mid حریف که عین احمقا فقط داشته last hit میکرده و کریپ جنگل میزده از شما بیشتر gold/xp داشت.
درحالیکه کاری که شما کردید خیلی مهم تر بوده و نیاز به مهارت بیشتری در خوندن بازی داره...
حالا با تغییرات اعمال شده و عوض شدن کمپ mid و همچنین دادن xp gold بیشتر برای kill گرفتنها بعلاوه افزایش passive gold از ۸۵ به ۹۵ و همچنین افزایش شدید attack speed, spell lifesteal, spell amp و اینها در بازی بیشتر شاهد این خواهیم بود که تیمهایی از قبیل OG (:دی) و هیروهایی که قابلیت roam یا solo kill دارند موفقیتهای بیشتری رو کسب کنند. با اینجال باید منتظر تغییرات مربوط به هیروها که هفته آینده یا بعدتر از اون انجام میشه بمونیم.