به نظرم باید اسم این هیرو بشه مانکی کینگ باگ
به نظرم باید اسم این هیرو بشه مانکی کینگ باگ
ویرایش توسط Timshift : 12-20-2016 در ساعت 12:18 AM
اصلا حرفتون رو قبول ندارم (خب یکسری بازییشون خوبه حالا با هر هیرویی که پیک می دن این هیچ ربطی به هیرو نداره)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر اینطور باشه باید فانتوم هم بذارن فانتوم باگ
باز فانتوم رو میشه گرفت اینو نمیشه گرفت مگر اینکه یکی کلا توی تیم بازی رو ول کنه فقط بچسبه به این یا هروقت مانکی پیک میشه یکی باید بانتنی هانتر یا اسلاردار پیک کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که خودم بازی میکنم کمتر پیش میاد جلوی مانکی بانتی یا اسلاردار پیک بشه مانکی هم گرفتن سخت نیست مگه انتی میج که از دستتون فرار کنه.......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تمام بازی هایی که مانکی برداشتن من با Rexxar کشتمش.
باید ضد هیرو پیک کنید , وقتی هرکی هرچی دلش میخواد بر میداره انتظاری نیست مانکی رو بتونید بکشید.
به طور واضح تر بگم یکی از هیروهایی که مانکی کینگ رو جر میده Beastmaster یا همون rexxar هست.
Mohammad.S (12-22-2016)
مثل اینکه پلیرش رقیبت نشده بفهمیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط با مانکی با لول 6 حال کردم خیلی خوبه 6 کنی بپره رو درختا مگنوس همه رو جمع کنه تو بپری رمپیج بگیری gg
نکات مثبت و منفی اضافه شد
نکاتی که در مورد اسکیل ها ذکر کرده بودید اضافه شد
Amin_AssAssin (12-20-2016),samdeloges (12-20-2016)
اقا الکی شاخش نکنید هیرو رو
فان هست قبول ، ولی انچنان مالی هم نیست
میگید اول بازی قویه ، لژیون و تاینی و یورزا و جاگر و اسون و..... میزننش
آخر بازی هم که کلا سه اتکه
یادم میاد اولین دستی که جلوی من رفتنش ، با بونتی هانتر کاری کردم لیو داد از گیم کلا :دی
Mohammad.S (12-22-2016),reza2h (12-21-2016),samdeloges (12-20-2016)
بالاخره هر هيرويي نقاط ضعفو قدرت خودشو داره ولي انصافا روز اول كه پچ اومده بود خيلي هندي بود الان متعادلش كردن واقعا به بازيت ربط داره كه باهاش قوي بشي يا نه مثل همه ي هيرو هاي ديگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
به نظرم هیروی خوبیه و با توجه به لولی که استک میشه اتک هاش کسی نمیتونه توی لاین اذیتش کنه و فارمش رو میکنه حتی جلوی bb و timber که خیلی توی افلاین روی مخن
ولی هارد کری نمیشه اسمشو گذاشت نسبت به بقیه هیروهای معمول توی این رول
فکر کنم این هیرو هم مثل void که اول هارد کری بود بعد تبدیل به offlaner شد رولش تغییر کنه در اینده
به نظرم اینطور خیلی بیشتر به تیم کمک میکنه
من خیلی بازی دیدم 0-20 یا 0-15 توی رول هارد کری زده بوده ولی در اخر بازی راحت برگشته و باخته
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©