YAPGOD
Just FUG it
فردا رو رد کنیم دیگه حله
چه بازیی
همه بازیکنای سکرت عالی بودن
واقعا این تیم حقش بیشتر از ایناس
چه هماهنگی ای
2 تا بازی پست سرهم Yapzor ترکوند
انصافی تو این پست 4 چقدر بایکن خوب داریم
BOBOKA ، Jerax ، Crit ، Yap
YAPGOD
Just FUG it
فردا رو رد کنیم دیگه حله
چه بازیی
همه بازیکنای سکرت عالی بودن
واقعا این تیم حقش بیشتر از ایناس
چه هماهنگی ای
2 تا بازی پست سرهم Yapzor ترکوند
انصافی تو این پست 4 چقدر بایکن خوب داریم
BOBOKA ، Jerax ، Crit ، Yap
ویرایش توسط Hooman.J : 06-09-2017 در ساعت 04:23 PM
Mohammad.S (06-09-2017)
@Hooman.J zai رو یادت رفت؟
البته نمیشه تو eg گفت دقیقا کی pos 4 هست ولی zai اکثر مواقع pos 4ـه
پ.ن: can't wait for secret vs eg :دی be rdy to get rekt!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (06-10-2017)
درسته میگن lfy 10 تا برد داشته بدون باخت ؟! البته یکی از رفیقام میگفت نرفتم چک کنم
بازیش با سکرت رو هم دیدم 1 سر و گردن بالاتر بود
به liq که یه گیم رو داد تا اونجا که یادمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا Rubick Y-god نیازی به تعریف نداره
liq معمولا جلوی تیم های درجه 1 خیلی خوب نتیجه میگیره و همیشه با تیم های شرق اسیا مشکل داشته.
توی پوزیشن 4 zai va gh هم حرف ندارند ولی بنظرم هیچکدمشون مثل jerax و boboka نمیشن.این 2 تا لامصب همیشه خوبن حالا با هر هیرویی که باشه
ویرایش توسط bayani : 06-09-2017 در ساعت 08:30 PM
We gother rektThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
EG VS SECRET افتضاح بود همش یطرفه
فقط YAPZOR خوب بازی کرد اونم بخاطر RUBICK
درکل به نظرم midone خیلی ضعیف عمل کرد کلن تو این تورنمنت
و سکرت هم در مجموع عملکرد خوبی تو این مسابقات داشت
Eg از ti6 دارن تمرین میکنم و کم کم داره ثمر میده
ولی هر کی قبل ti شاخ شده تو ti نابود شده
نمونه
Secret ti5
Og ti6
پس زیاد قضاوت نکنیم 3 4 روز دیگه هم dream league داریم
erebor (06-10-2017)
چه فینالی بشه. هر دو تیم اخیرا یه تورنومنت رو بردن.حالا هم به فینال رسیدن.مشخصه سخت دارن تلاش میکنن برای ti.امیدوارم liq قهرمان بشه. بردن lgd کار هر تیمی نبود که liq انجام داد.جلوی vp وog هم عالی بودن.بنظرم مستحق به خونه بردن این جام هستن.
FCB (06-11-2017)
cr1t میگفت من اصلا انتظار نداشتم مرحله گروهی اینطوری پیش بره
اومدن شل گرفتن هرچی دلشون می خواسته پیک دادن بدتر تو گروه اول شدن اومدن نیمه نهایی و الانم فینال lol
درفت بازی دوم secret eg واقعا minds game بود که دم cr1t گرم. ترکوند! eg از اول تشکیل این ترکیب بازیکنای فعلی مشکل درفت داشت که خوشبختانه cr1t عالی شده.
خارجی هارو خیلی دوست دارم. استعداد یابی می کنن بعد تا جایی که راه داره به طرف در کنار امکانات روحیه و انگیزه میدن! ppd به اون عظمت کشید کنار cr1t اومد که تو خوابشم نمیدید کاپتان eg بشه
یا مثلا همین ana باشه miracle که تو اون دوران میشد گفت بهترین بازیکن حال حاضر دوتا هست رو گذاشتن کنار و ana رو آوردن و همون عامل تو بازی چهارم فینال kiev جلوی vp عامل برد شد همونطور که تو مستند هست. دیدید چقدر بهش روحیه دادن بعد بازی سوم؟ دمشون گرم
متاسفانه ولی ما ایرانیا وقتی کاری می کنیم فکر حرف مردمیم...خود من چند سال اول دوتا بازی کردنم همش دنبال این بودم که دیگران مخصوصا هم تیمی هام نتونن ازم آتو بگیرن و کسی بهم چیزی نگه
بعدا با الگو برداری از همین رفتار خارجیا تصمیم گرفتم تو بازی کاری رو بکنم که خودم فکر می کنم درسته. همین تصمیم تو زندگی واقعیمم تاثیر گذاشت و واقعا شخصیتی شدم که احترام خاصی تو جمع داشت و داره. کلا" کاری رو می کنم که فکر می کنم درسته ولی نه بدون فکر...
والیبال ما الان اینطوری شده...جوونارو بازی لهستان آوردیم ترکوندن! یا هرکی هرچی خراب میکنه تو بازی شده باشه 5 تا امتیاز پشت سر هم باز دیگران میگن اشکالی نداره و روحیه میدن چون میدونن تو اون شرایط خود فرد بیشتر از همه داره خودش رو سرزنش میکنه حالا یکی دیگه هم بهش بتوپه دیگه هیچی
سعی کنید اینطوری باشید. کار خودتون رو بکنید و به اونی که فکر می کنید استعداد داره بها بدید. مرسی اه :d
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Cr1t فوق العاده كانتر پيك داد جلو سكرت
خيلي خوب درفت ميده تو اين تورنمنت و Manila Masters
خوشبختانه 3 روز ديگه كه Summit 7 هست EG نيست
خوبي چينيا اينه كه سرورشون جداس
مسابقاتشون جداس
اينا اصلا نميرسن اونارو تحليل كنن و به همين خاطر بهترين نتيجه رو TI چينيا ميگيرن
اين TI به شخصه براي من خيلي شبهه داره
چن روز ديگه هم كه Direct ها مشخص ميشه
ديگه هركي هر زوري داره بايد تو Summit رو كنه واسه Direct وگرنه ميفرماييد به Qualifier
تو سالاي قبل پيش بيني هاي نسبتا نزديكي ميتونستم بكنم اما الان اصلن خيلي شير تو شيره شرايط تيما
Liquid مياد LFY رو ميزنه
سكرتم مياد Liquid رو ميزنه
LFY مياد سكرت رو ميزنه
وات د فاز يا سيدي؟
كي تاپيك TI بزنيم؟
bayani (06-11-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©