غیر از اینا که فقط 2 تا تیم می مونه در بدترین شرایط هم من cg رو قهرمان نمی بینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
غیر از اینا که فقط 2 تا تیم می مونه در بدترین شرایط هم من cg رو قهرمان نمی بینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
TI TI TIThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خود mars رو نميگم
Team Secret
og حقش نبود دوتا Major قبلی ببره کم کم سطح تیم داره مشخص میشه
ابن MDL بدون LIQUID و SECRET فایده نداره
ربطي ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
OG اتفاقا امسال بهتر از سال قبل بود
به نظر من تو ti هم خوب ميره بالا
Team Secret
erebor (07-05-2017)
maybe دوباره داره میشه اون پلیر خوب چند ساله گذشته ، البته توی Ti من شانس lgdyf رو بیشتر از lgd اصلی میدونم.
واقعا درک بازی notail برام سخته با این همه تجربه لول بازیش پیشرفت نمیکنه ، حیف تیمی مثل og که کری اینقدر بدی داشته باشه.البته توی Ti بنظرم فقط فوکوس کنه روی هیروی متاش و قضیه فرق کنه.
ویرایش توسط bayani : 07-07-2017 در ساعت 10:33 AM
این Star Ladder تا به الان چقدر شگفتی ساز بوده!
اول VG به SG باخت و رفت lower
بعدش Newbee به coL باخت
الانم Secret به Na'Vi باخت!
اولین ماینور سال و تیمها هم کاملا try hard!
liquid هم دیروز جلو mineski نشون داد که واقعا شایسته مقام ti championـه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
امشب بطور غیر قابل انتظاری ۹مین عضو تورنمنت Summit 8 رونمایی شد که تیمی نیست جز EG
به همین دلیل Roman Dvoryankin مدیر کل تیم Virtus Pro در توییتر گفت که این حرکت Summit یعنی تف انداختن روی صورت vp درحالیکه EG مستقیما دعوت شده و vp از طریق بازیهای حذفی به تورنمنت راه پیدا کرده!!
نظر شما چیه؟
من که میگم vp خیلی خودشون رو دست بالا گرفتن...ولی این حرف حقه هرچند در عین حال همه می دونن EG هم کم تیمی نیست. هر چند که تازگیا موفقیت چندانی نداشتن...
- جبران خلیل جبران
Viper (11-18-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترجمه: با LD و Godz درباره دعوت مستقیم Eg به Summit 8 صبحت کردیم. اونها تایید کردند که مارو در ti7 اشتباه گرفتن و بهتر بود برای فهمیدن میل ما برای Minorها قدمهای مناسب تری بر می داشتن
ما مشتاقیم تا با نشان دادن یک دوتای خوب ثابت کنیم که حق با کدام طرف است.
رسما" کُری خوندن :دی
من این نکته رو هم اضافه کنم که الان Noone رسما توی دوران اوج خودش هست و به تازگی هم Miracle و هم Dendi رو توی بازیهای رسمی Solo kill کرده توی mid lane
آماده باشید برای فردا
...clash of the titans
- جبران خلیل جبران
Viper (12-02-2017)
looking forward..........for dramas
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©