اون مرحله فقط نیازه به اولتی وینترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون مرحله فقط نیازه به اولتی وینترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر چی زور میزنم از 9 بالا تر نمیتونم برم
Evil Geniuses
عاقا کسی میاد امشب پارتی اینو بریم ببینیم تا کجا میشه رفت
کسی هم که بلده راهنمایی کنه مارو!
با این خنگا نمیشه دارک مون رفت پارتی جمع بشیم بریم ساعت 8 یا 9 .
خوب خدا رو شکر این بار تا 13 رفتم .... عمان از این الچیمیست ... پدرمونو در اوردن
هیرو هایی که برداشته بودیم جواب بودن ولی راند 13 ایمبر ضعیف به نظر میرسید یا حالا ایتم بندیش شاید بد بود (راند 1 تا 9 خیلی عالی عمل میکنه)
خلاصه که از این راند به بعد به اتک سنگین نیاز داشتیم و ایمبر ... کاری ندارم
نکته های طلایی و مهم که من برداشت کردم :
1: اول این که بخاطر دارک مون رنک و نرمال رو تعطیل نکنید , اون وقتایی بازی کنید که بونس پوینت میده و فعاله .
من از قبل 30هزار پوینت داشتم با بونس فعال تا مرحله 13 که 38 دقیقه طول کشید 40 هزار پوینت بدست اوردم
دو بار چرخوندم
ولی خوب جایزه هاش همچین .... میدونین که
2: جوری پیک کنید که دو تا تانک و 2 تا کری با اتک سنگین داشته باشین
3: کسی نمیتونه منکرش بشه ... بهترین پیک برا دارک مون TECHIES هست ... پیشنهاد میکنم بهترین استفاده رو ازش ببرید .. بعدش به نظر من اسنایپر عملکرد خوبی داره .
4: اوایل بازی حتما یه HAND OF MIDAS بگیرید ... میتونه کمک شایانی برا پول در اوردن باشه .
برا مرحله 10 که موقع پول جمع کردنه این ایتم ها رو پیشنهاد میکنم که میتونه بهترین عملکرد رو داشته باشه
MJOLLNIR and MOON SHARD
برای اونایی که مثل الچیمیست تکی و strong میان :
اگه TECHIES رو پیک کردید ... بقیه برن برا فایت اما تیچس ی جا بمونه و کلی بمب بکاره و بعد مثلا وقتی چنتا الچیمیست با هم اومد اون ها رو سمت بمب بکشید و بمب ها رو منفجر کنید , خیلی میتونه برا ادامه بازی مفید باشه .
تو همیچین فایت هایی یه جا نمونین .... اگه بمونین ی چنتا دیگه هم بهشون اضافه میشن و نمیتونین همشونو بکشید بهتره یکی یا دوتاشو از بقیه جدا کنید و بکشیدش بعد به بقیشون برسید .... اتک سنگین واقعا لازمه با دو تا تانک که جلو باشن و سپرتون بشن .
میدونم شاید بعضی ها اینارو میدونن یا چند برابرشو ... ولی وقتی گفته شه و تاکید بشه انجام دادنشون از یاد نمیره .
سرتونو درد اوردم
Evil Geniuses
Mohammad_ai69 (01-29-2017),reza11 (01-30-2017),samdeloges (01-29-2017),Viper (01-30-2017)
https://www.dotabuff.com/matches/2949975455 پیشنهاد میکنم اینم درفت رو پیاده کنیم و بریم برای راند 15
امشب میاین ساعت نه یه سر بریم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز واسه سومین بار اینووکر 20 هزار تا هلث داشت ...
انگار نمیشه این رو انداخت !(توی هیچ بازی تیچز نداشتیم وگرنه میبردیم ...)
--------
راند 15 که رسیدید حدود 10 دقیقه صبر کنید تا گوبلین فقط 6 بکاره ...
اینوکر رو بکشید روی مین ها و اترنال و دیسکورد بزنید در جا میمیره !
Miladend (01-29-2017),Mohammad.S (01-29-2017),Mohammad_ai69 (01-29-2017),Viper (01-30-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©