دقیقا بخصوص راند 10 حتما به Medusa نیازه که هم ابیلیتی 1 روشن کنه تا چندتایی اتک بده هم باید تا اون موقع مانتاشو بیاره ..
این جعبه هایی که میده آیتماش tradble هست یا نه؟چون خوده جعبه نیست.
دقیقا بخصوص راند 10 حتما به Medusa نیازه که هم ابیلیتی 1 روشن کنه تا چندتایی اتک بده هم باید تا اون موقع مانتاشو بیاره ..
این جعبه هایی که میده آیتماش tradble هست یا نه؟چون خوده جعبه نیست.
اون قسمتی که گفتید پوینت میده و . . را نفهمیدم
یعنی بعد اینکه چرخونه اومد نچرخونیمش که امتیتز بیشتری بده ؟
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
امشب تونستم يه ست ويچ داكتر mystical با يه كوريرmysticalبگيرم شما چي گرفتين؟
@Mohammadai_69 @dark druid @A_W_Z_2 @Miladend
این ریپلی https://www.dotabuff.com/matches/2949975455 رو دانلود کنید و یک هیرو انتخاب کنید تا اگر مایل بودید با هم فردا بریم.
هیرویی رو که انتخاب می کنید رو ب من بگید تا ببینم خودم چی باید برم. هر کدوم که فکر می کنید بهترین عملکرد باهاش دارین رو انتخاب کنید.
هیرو رو که انتخاب کردید موقع ریپلی دیدن فقط رو اون هیرو و آیتماش و کاراش زوم باشید ببینید چی میکنه
پ.خ بدید جوابتونو
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
dark druid (01-30-2017),Miladend (01-30-2017),Mohammad_ai69 (01-30-2017)
اصلا باهاش در گیر نمیشن اگه تکیز توی بازی باشه فقط میره یه جا التیمیت(بالا چپ نزدیک ایشنت) میذاره 30% هلتشو میزنن بعد دوتام بنیش بیارن یاراش تمومه کار اینوکرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
جعبه هایی که میبریم نمیشه تو مارکت فروخت ؟
Evil Geniuses
@fcb
من فردا نیستم میرم دکتر نوبت دارم ، اگر رسیدم خونه زود ( زود منظورم ساعت 10-11 شبه ) که میام
پس بیخیال یکی دیگه از بچه ها رو جایگزین می کنم به جات چون پیام دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امیدوارم مشکل خاصی نباشه و زود تر خوب شی
@Miladend تشکر کردی از پست ولی پ.خ ندادی میای یا نه و چه هیرویی رو میخوای بری
پ.ن: techies is taken
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
از بچه ها اگه تیم تشکیل دادین منم هستم .
همین چند دقیقه پیش داشتم بازی میکردم ... UNDERLORD برداشته بود ی نفر بعد با 6 هزار گلد هیچی نمیخرید
هر چی بهش گفتم ولی انگار اصلا نمیفهمید.... اینجوری تا راند 9 رفتیم ... پیدا میشه دیگه .
ویرایش توسط Mohammad.S : 01-30-2017 در ساعت 03:10 PM
Evil Geniuses
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©