از 8 تيم 4 تاش كه از چين بوده مشخص شدن حدود 1 ماه هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولي چون استقبالي نميشد تاپيكشو اون موقع نزدم
كلا اينو نصف تيم هاي اين تورنمنت چيني هستند
مثل سال 2015
از 8 تيم 4 تاش كه از چين بوده مشخص شدن حدود 1 ماه هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولي چون استقبالي نميشد تاپيكشو اون موقع نزدم
كلا اينو نصف تيم هاي اين تورنمنت چيني هستند
مثل سال 2015
Team Secret
bayani (02-10-2017)
سكرت ضعيف نيسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط بگير نگير شدن
دارن تمرين ميكنن
به نظر من اگه بتونن تو همه بازيها بهترين حالت خودشون رو نشون بدن هيچ تيمي حريفشون نيس
خصوصا MP و Khezu كه بعضي بازي هاي فوق العاده هستن بعضي بازي ها هم عامل باخت تيم
Team Secret
reza11 (02-10-2017)
اتفاقا midone اینوکرش خیلی خوبه اگه بازی هاشو دنبال کرده باشی
همین دیروز هم 9k شد
به نظر من مشکل سکرت کریشونه که اصلا ثبات نداره حتی خود تیمشون هم به همین صورته
میاد af رو راحت میزنه ولی به c9 بد میبازه
Hooman.J (02-10-2017)
آره دیروز بازیش با sk رو دیدم که بعدش 9k شد
دمش گرم. mushi به هر کسی اجازه نمیده بره mid
اینم نتیجه استعداد یابی
pie هم دیگه فکر کنم یا 8k شده یا بزودی میشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pie خيلي وقته 8k شده تو تويترش هست خودش فرستاده بود فك كنم 4 5 ماهي ميشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خود midone صبح استريم داشت هي بازي ميكرد حريفش Puppey ميفتاد بعد تو يه اتاق بودنو اصلا يه وعضي پيش اومده بود
يه جا داشت بهش attack ميداد داد زد fight me
دركل سكرت چيزي كه الان نياز داره تمرينه مثل liquid نه disband
زير 7.5k هم ندارن (khezu تو leaderboard پايين زدن ولي تو استريم 7.5k بود خودم ديدم)
البته خودشون گفتن تا ti تغيير نخواهيم داشت
همين c9 رو چن روز پيش مثل چي له كردن نميدونم چرا شل كن سف كن را انداختن اينا
ولي ميگم kiev ميان بالا
اين dac خيلي نامرديه كه نصف تيما چيني باشن
ولي دركل اميدوارم team liquid و vg.j خوب بدرخشن
Team Secret
bayani (02-10-2017),Mohammad_ai69 (02-10-2017),reza11 (02-10-2017)
ندیدم بازیاشون رو راستش رو بخوایThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما liquid دیشب جلو bear نشون داد که همش روی miracle میچرخه و یک سری حرکات gh
مطمئن باش این همه hype راه به هیچ جا نخواهد برد. واسه پلیر های عادی دوتا 2 الان باید liquid حالت godlike باشه چون 3 تا 9k داره اما از دید من و خیلیای دیگه یک تیم درجه یک تو سطح 2 هستن!
تیمی مثل eg و og و newbee میشه که توی هر role یک all star داشته باشه. یک all star واقعی! اصلا فکر مقایسه اینا با liquid رو می کنم مغزم سوت می کشه
از سبک بازی bears هم خوشم میاد. تیمی که یک mid laner با تجربه و عالی مثل FATA کاپتانش باشه باید هم اونطوری gank و fight کنن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Hooman.J (02-10-2017),Mohammad_ai69 (02-10-2017),reza11 (02-10-2017)
دستتون درد نکنه محمد و هومن . حیف من زیاد در جریانش نیستم وگرنه بحثتون خیلی کمک میکنه و ادم لذت میبره خواستم نوشتاری هم تشکری کرده باشم
مواظب باش الان AWZ2 ميادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولي حرفت منطقي هست
Liquid در حد تيمايي مثل eg و newbee نيست
ولي پتانسيل مثل اونا شدنو دارن
ولي واقعا به اسم و رسم نيس
wings تو بازيكناش فقط iceice رو بعضيا از رو big god ميشناختن اومدن تو ti6 همرو درو كردن به قول خودت چن تا بازيم فان رفتن
من بازي هايي كه از سكرت ديدم و بردن توشون خيلي حرفه اي تر بردن تا liquid
ولي درفت بد تو چن تا بازي حساس و بگير نگير MP كار دستشون داد
باز ميخوايم به يه خلا مسابقات بخوريم بعد starladder
تيم tier 1 فعلا همون 4 تا تيم دعوت شده به dac هستن البته اگه wings فعلي رو هم در نظر بگيريم
پس زياد انتظارت از تيماي ديگه بالا نباشه
كاش يه 3 4 تا مثل منو محمد بودن تو انجمن يه ذره بحث ميكرديم
Team Secret
Mohammad_ai69 (02-10-2017),reza11 (02-10-2017)
Dc بعد از این همه بازی خوب با این افتضاح حذف شد اعصابمون رو بهم ریخت
اینا تقصیر هیچکدومتون نیست، ما سر سالگرد shanghai major هستیم، روحش میخواد تاپیکای مفید که مربوط به بحث راجع به تورنومنتاس رو منحرف کنه تا قبل از kiev همه شوقمون رو از دست بدیم، اقا نباید تسلیم بشید اتحادتون رو حفظ کنید
خواهشا این پستای نامربوط به تاپیکو پاک کنین تا بحث کش نره، و افرادیم که مشتاق به بحثن میان اینجا به جای این حواشی اون پستای اصلیو ببینن و بشینن ببحثن، تاپیک حیفه
Slayer (02-14-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©