فقط امیدوارم زمان برگزاری مسابقات به تایم ایران بخوره و نیفته نصف شب
کسی میدونه ساعت های مسابقات چطوره
فقط امیدوارم زمان برگزاری مسابقات به تایم ایران بخوره و نیفته نصف شب
کسی میدونه ساعت های مسابقات چطوره
Viper (03-26-2017)
اولین مسابقه مرحله گروهی 9 ساعت دیگس
از دست ندید این تورنمنت رو
چینیا رو این تورنمنت تعصب دارن 100 درصد شاهد مسابقات زیبایی خواهیم بود
به امید قهرمانی vgj
Team Secret
erebor (03-26-2017),Mohammad_ai69 (03-26-2017),Viper (03-26-2017)
شدیدا منتظر درفت های جدید بعد از اون حجم از پچ ها هستم
امیدوارم درفت های تکراری با troll نبینم
lina میاد mid
nature هم که عالی شده
sf بازی میشه مثل قدیم. شاید هم یک سبک جدید رو کنن به خاطر تلنت lvl 15 و 25
ld اگر بازی بشه با bear خواهد بود. خیلیم قوی میشه bear
abaddon جز banهای همیشگی یا pick
death prophet پیک میشه puck و phoenix هم همینطور. mk و kunkka هم که جای خود دارند.
بقیه پیک ها هم مثل سابق. اما بالاییا که گفتم حسابی باف شدن. مخصوصا lina و nature و LD bear style
اینارو خواستم زودتر از اینا بگم ولی ترسیدم ضایع شم اما همونطور که با اومدن 7 پیش بینیام درست بودن این سری هم درست شدن بیشترشون...برای همین بقیشون رو هم گفتم
من یکسری با 2 تا از بچه های اینجا lina توی sd بازی کردم. 7.02 بود. اونجا فهمیدم که خیلی شاخه ولی نباید تلنت رنجش رو گرفت این 1 و دوما bloodstone واسش 100% لازمه +یک یا دو تا آیتم mobility. مثل shadow blade و eul و bot و...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (03-26-2017),dark druid (03-26-2017),erebor (03-27-2017),Mohammad_ai69 (03-26-2017)
lina بیلد رنجش + دمیج خیلی op هست فقط با تک ایتم dragon lance توی لول 25 حدود 200 دمیج + 950 رنج + 550 اتک اسپید میده
منم با @FCB موافقم ولی تیم هایی مثل vp به احتمال زیاد همون درفت های تکراری damage + attack speed مثل troll + ursa میرن
نه جفتشون رو نباید بگیری. نه cast range و نه attack range. من تو اون بازی همه چی بستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بزارید الان پیدا می کنم بازی رو...
https://www.dotabuff.com/matches/3001643908
ایناهاش. به خاطر همین میگم اصلا جواب نیست. چون lina در حالت عادی 600 تا range داره و همین خوبه براش. فوقش یک dragon lance هم کنارش هرچند اونم اشتباهه ولی من تو اون بازی هم تلنت رو گرفتم هم dragon lance! :دی
vp هم تو این تورنمنت نیست عزیز
اره منم میخواستم بگم
lina خیلی عالی شده و تلنت رنج هم معمولا نمیگیرن
nature خیلی خوب شده
visage که بعد از تغییرات سینوسی دوباره باف شده ولی توی تونومنت بعیده پیک بشه
abadon هم به احتمال زیاد جای centaur رو میگیره ld هم بنظرم مثل سابق پلی بدن و برای خرس ایتم نزنن .
حضرت monkeyking هم که حرفی توش نیست
ls هم که مثل همیشه پای ثابت پیک کری هاست.لامصب اینقدر خوبه که هرچی نرفم بشه جوابه.مخصوصا با اون تلنت 15 ارمورش
امیدوارم Arc هم پیک بشه توی این تورنومنت.بعد از کلی نرف و بی توجهی یه کم وضعیتش بهتر شده و همینطور lycan
شیطونه میگه تا 5 بشینم و بازی wings-OG رو ببینم همه تیم ها عالین مخصوصا گروه B و حیفه که حتی یه بازی رو از دست بدی.
ویرایش توسط bayani : 03-26-2017 در ساعت 11:37 PM
FCB (03-26-2017)
این پست dotabuff یعنی: https://www.dotabuff.com/blog/2017-0...c-could-answer رو هم بخونید تا یخورده بیشتر hype بشید
bayani (03-26-2017),Mohammad_ai69 (03-27-2017)
خدایی لیکویید بازی اولش با IG نباید Drow پیک میکردن نیاز به تانک داشتن همین پیک باعث باختشون شد دقیقه 1 فرست بلاد دادن
بازی ددوم ولی خوب بود اگه ig این Burning رو نداشت چکار میکرد خداییش
تیما اصلا به این تورنمنت بها ندادن
سطح بازیا خیلی پایینه (از نظر من)
درفت های تکراری و بازی های الکی
همه دارن واسه kiev آماده میشن انگار
Team Secret
bayani (03-28-2017),Mohammad_ai69 (03-28-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©