مقاومت خیلی خوبی داشت تیم wings ... اخرای بازی خیلی خوب توی 2 تا فایت دوم رو خیلی خوب حذف کردن از فایت.
این سومیل چقد خوبه ...!
پیش بینی منم فعلا درست در اومد
جالبیش اینه همه رو قهرمانی og متحد النظر هستن
مقاومت خیلی خوبی داشت تیم wings ... اخرای بازی خیلی خوب توی 2 تا فایت دوم رو خیلی خوب حذف کردن از فایت.
این سومیل چقد خوبه ...!
پیش بینی منم فعلا درست در اومد
جالبیش اینه همه رو قهرمانی og متحد النظر هستن
Mohammad.S (04-01-2017)
سمایل * sumail در کل بهترین نباشه , تو بعضی جاها با بعضی هیروها بهتر ار بهترینه .
فکر کردین من عاشق صورت خوشگلش شدم !!؟
Evil Geniuses
چه پیشبینی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا عینه منه فقط اون آخرش من گفتم فینال tl میره ...
خب ديگه جم كنين پيشبينيارو
Faceless برد آيا كسي پيش بيني كردندي؟
bayani (04-01-2017)
با اینکه طرفدار TL بودم ولی دم Fl گرم با این بازیشون
بالاخره بعد از مدت ها استراتژی ناگا به فاک رفت.
دیگه حتی کستر ها هم میگفتن matumba از فارم عقبه.
آقا برای شما هم موقع دیدن بازی ها لگه ؟ واقعا این تورنومنت افتضاحه با این وضعش.حجمم توی تویچ به فنا رفت
A_W_Z_2 (04-01-2017)
فک میکردم که TL جلوی EG توی بازی تیمی کم بیاره ... ولی دیگ فک نمیکردم انقدضعیف عمل کنن البته فرقی نمیکنه .. اونجوی که من پردیکت کرده بودم لیکوید از eg میباخت حالا teamfaceless جلوی EG میبازه
Mohammad.S (04-02-2017)
آعصابم داغون شد من موقع دیدن این مسابقه ها لگ بودم فک میکردم از نته که با شاتلو ایرانسل و رایتل امتحان کردم دیدم بازم لگه در کل دیگه بدون لیکویید حال نمیده یعنی نگاه نمیکنم این میراکل همین که نمیتونه با همه هیروها بازی کنه خیلی مشکل بزرگیه این متیو هم از بس میخواد تو همه درگیریا باشه و خیلی تیمی باشه از فارم عقب میوفته واقعن حیف این تیم ...
آخه آخرین بازی ای که توی گروهی جلوی np کردن هم naga و هم alchemist رو 2 تا بن اول زدن. منم گفتم جلوی og هم این کارو کنن کلا og هیچ کاری نمیتونه کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انصافا بازی دوم همه شاخ درآوردن ک اینا چجوری باختن اون درفت رو هرطوری حساب کنی سرتره اوایل بازی هم که دیدی چ کردن ولی وقتی ursa میره t2 مید میزنه morph فارم میکنه یا rubick همش میمیره و راحت اونور combo میزنن چ انتظاری داری
ب قول ppd که البته راست هم میگفت اون صحنه t2 باید morph و io تاور رو میزدن و اصلا ursa خودش رو نشون نمیداد. نه اینکه ursa تاور بزنه morph تاپ فارم کنه اصلا ursa تاور زن نیست :دی
این چینیا تا 2 مین بازی رو میوفتن جلو همه چی رو وا میدن از بس میخوان شاخ بازی در بیارن. فایت زیر تاور 1 تو بازی اول رو دیدی؟ gg
==========================
الانم برم ریپلی هارو ببینم. انقدر بازیا لگ بودن که من همشو از twitch دیدم حجمم ب F رفت. البته lower و گیم 2 3 ig رو ندیدم.
برم ببینم eg wings چیه که می گید بهترینه بعد ببینم faceless چجوری اینارو برده. چون مشکوک میزنه چون اینا باید با eg بازی می کردن و آنالیز خوبی می تونستن کنن بعدا" هر دو تیم برای major ولی الان دیگه نمیشه.
باز در هر صورت EG میبره بعدا" اون بازیم ک بردن سر draft بود. یعنی اگر بازی سومی هم در کار بود مطمئنا 1-2 میشد.
منم که پیش بینی کردم iG قهرمانه ولی حالا ک 1 گیم به empire دادن آدم به شک میوفته...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (04-02-2017)
من سوال دارم در مورد کوروکی ... قبول ندارین جدیدا خوب بازی نمیکنه ؟
این بازیا هموناس که توی replay popular tournament matches هستن؟
من چند تا ریپلی از waga دانلود کردم ولی نرفتن توی قسمت downloads ، کجا میرن این ریپلی هایی که دانلود کردم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©