واقعن من تو اسپانسر این چینیا موندم هر هیرویی نگاه کنید گرون ترین ایتمشو دارن میبینی یه اعصا یا تبر 350$ خوب تو بازیت که تاثیر نداره اصلن داغونن
واقعن من تو اسپانسر این چینیا موندم هر هیرویی نگاه کنید گرون ترین ایتمشو دارن میبینی یه اعصا یا تبر 350$ خوب تو بازیت که تاثیر نداره اصلن داغونن
Miracle فینال رو چقدر بد باخت
بدجوری خورد توی ذوقم
paparazi جلوی sccc هم خیلی راحت برد.
خیلی Aggresife هست لامصب
ویرایش توسط bayani : 04-02-2017 در ساعت 06:35 PM
burning رو که برد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از کی باخته مگه ؟ فک کردم دیگه تموم شد :/
راستی چرا با 1 کیل gg میدن ؟!
من 1000 بار گفتم 8k چين مثل 10k اروپاس
Miracle پلير خيلي خوبيه درست
ولي اون هايپي كه پشت سرشه حقيقت نداره
Scc و Maybe و Papa و Aggressif و حتي بازيكن پا به سن گذاشته اي مثل YaphetS از نظر مهارت فردي بيشتر از Miracle نباشن كمتر نيستن
چين دوتاش از كل دنيا جلوتره و سرمايه گذاريشونم بيشتره
به قول دوستمون ميبينين همشون آيتم هاي ناب دوتا رو دارن
مسابقات داخلي داره درحال كه قاره اروپا مسابقه داخلي نداره
استريماي داخليش از استريم جهاني مثل توئيچ بيشتر ويو ميخوره
من يه تاپيك زده بودم معرفي كرده بودم سايت هاي استريمشون رو برين حتما ببينين بازي هاي داخلي شون رو
دركل همونطور كه اول گفتم تيما به اين تورنمنت بها ندادن وگرنه مثل تيمايي مثل VGJ و TL سطحشون از Faceless و IGV كمتر نيست
خدايا TI7 كي ميرسه
Team Secret
من یکی از دوستام رفته بود چین میگفت دخترای چینی آرزشونه که دوست پسرشون دوتا باز حرفه ای باشه .... در این حد دیگه خیلی براشون ارزش داره چینیا کاملن ماشینی بازی میکنن اصلن اشتباه ندارن اگه باخت میدن فقط به خاطر استراژ غلط هستش و پیک اشتباه و گرنه همینطور که میبینید solo mid تیم og هم رگ و ریشش چینی باشه و گرنه کی میتونه مثه چینیا تینکر بازی کنه به هر حال من خودم از چینیا بدم میاد فقط از چنتاشون که فرق دارن مثه xiao8 lanem rotk burning ferrari430 اینارو دوس دارم لامصب من موقع اینترنشونال اموزشی خدمت هستم نمیتونم ببینم ...
Meeepo (04-03-2017)
انگار همه رفتن مدرسه
eg با اون همه زور زدن باخت
دوباره یه تورنمنت og محور تکراری
bayani (04-03-2017)
eg اونجایی که lina رو ban کرد همون اول کار تو بازی سوم من گفتم gg
بازی دوم ig رو دیدید چقدر زود تموم شد؟ چون جفت alche naga رو بن کرده بودن ولی گیم ۳ گذاشتن naga برن و باختن به og
کلا og بدون این ۲ تا هیرو هیچ کاری نمیتونه کنه. فقط میمونه یک tb که اونم همه بازیها مثل این ۲ تا هیرو ج نیست.
از تورنمنتی که og ببره متنفرم. البته هنوز تموم نشده...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
qwerty (04-03-2017)
به نظرم OG محدود به این 2 تا هیرو نیست گرچه این 2تا هیرو نقاط قوتشونه و اکثر بازیها رو بردن با این هیروها
ولی الان 2 ساله خداییش زور هیچ تیمی بهش نمیرسه
بخوایم واقع بین باشیم الان چند ساله داره تمام تیم های خوب رو میبره بدون هیچ حرف و حدیثی شاید از نظر ما روی کاغذ تیم های بهتری هم باشه
درسته همچین شاهکار هم بازی نمیکنن اونم با وجود یه کری مثل notail ولی تیمشون خیلی مچ هست لامصب
درفتشون همیشه عالیه و یکدست پلی میدن.باور کنید خیلی سخته یه تیم چند سال بعد 3 تا مجر توی این فرم باشه
ویرایش توسط bayani : 04-03-2017 در ساعت 01:33 PM
Mohammad.S (04-03-2017),qwerty (04-03-2017)
چند ساله ؟؟ همش یه ساله دیگه اینقد گندشون نکن در کل og تیمی نیست که یک نفر تو تیم تکی ببره جلو مثه بقیه تیما که یک پلیر خاص دارن نیست کارشون تیمیه اگه تو فایتها یک نفر اشتباه کنه باختن یا یه نفر خفت بشه و یه نقطه قوت دیگه هم دارن اونم کاپیتانشون که خیلی خوبه و گرنه نوتیل هر بازی نگاه کنید از فارم خیلی عقبه اصلن در سطح بقیه نیست در کل دوست ندارم یه تیم این همه بالا بمونه چون تورنومنتا برام جالب نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©