خوب حرف شما هم درست ولی کلا یه اسکیل اش با مگنوس مچه ولی disilapturهمه اسکیل هاشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب حرف شما هم درست ولی کلا یه اسکیل اش با مگنوس مچه ولی disilapturهمه اسکیل هاشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اینکه به ما روحیه می دید ممنونم ........ اکثر هیروهای اتکر با مگنوس مچن .....منتها اگه من میخواستم همشون بیارم آموزش از حوصله خوندن خارج میشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنا به درخواست دوستان هیرو monkey king و disruptor به هیرو های دوست اضافه شد
alia76972 (03-16-2017)
باتشکر از آموزش کامل شما
البته درخت استعداد چیز جدیدیه و معمولا نمیشه گفت این بهتره یا اون یکی، باید شرایط رو هم در نظر گرفت از اونجایی که مگنوس میتونه تیم حریفو یه تنه دیزیبل کنه اگه ریسپاوندش کاهش پیدا بکنه سخت بشه کامبک کرد وحتی ممکنه کامبک بخورید البته باید مانارو هم در نظر داشت که عایا استفاده از اسکیل اول پشت سر هم به شما اجازه میده برای التیمیت مانا داشته باشید نکنه بپرید وسط و ضایع بشید
از طرفی مگنوس همیشه کری نیست(نمیذارن فارم کنه) پس شاید در بعضی شرایط افزایش گلد در دقیقه کارساز تره ولی ممکنه استرنج کارامد تر باشه
لذا من به طور کلی از دوستانی که جدید اموزش مینویسند و خودم! درخواست دارم هر دو حالت درخت استعداد رو توضیح بدن و شایط مختلفو بیان کنند
باتشکر
در مورد ریکی هم باید گفت اگه بتلفیوری ببنده و کلیو مگنوس رو هم بگیره مگنوس جمع میکنه و شماالتیمیت میذارید اینجاس که میگن gg riki
ویرایش توسط samdeloges : 03-15-2017 در ساعت 02:50 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
هیچوقت یادم نمیره تو ی بازی mag 5 تای حریف رو rp کرد و منم بلافاصله winter's curse
یعنی یکجورایی miscommunication بود چون جفتمون دنبال موقعیت بودیم و blink داشتیم. خلاصه rp رو قهوه ای کردم با این کارم چون 100% damage block میده 6 ww ولی باز کشتیمشون ب خیر گذشت
نزدیک بود تراژدی tiny دوباره تکرار بشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza2h (03-15-2017)
کلا هیروهایی که دارای دمیج AOE (بهتر بگم در یک منطقه مشخص ) با این هیرو مچن .....اون 90 تا گلد در دقیقه هم چیز شاقی نیست ......اگر تیم ضعیف باشه حتما بازی رو واگذار میکنید ......اینو تو پست اول نگفتم تاثیر گذارترین ایتم برای این هیرو یک بوت mana و یک blink و نهایتا یک اقانیم تمام ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما که نباید نگران ایتم باشید کری تیم باید این نگرانی رو داشته باشه.....ایتم بیشتر یعنی کمک بیشتر .....اون حداقل ایتم هایی که گفتم داشته باشید و سریع باشید دیگه خیلی سخت نیست
حرف شما درسته من سعی داشتم بگم به هر حال شرایط مختلف تلنت مختلف میخواد البته گفتم معمولاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
reza2h (03-15-2017)
اگر ریپلیش رو داشتی به عنوان wtf میزاشتم توی پست اولThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جسارت نباشه بلاخره شما مدیری
راستی در این مورد هم که کسی جواب نداد .....گفتم اجازه بگیرم پس فردا ما رو ban نکنن......چون بلاخره دست نوشته های مدیر سابقه دیگه
اگر مدیران انجمن اجازه بدن من اموزش tiny یا ursa نسخه بروزش رو برای دوستان اماده کنم ......البته اگه موافقن!!!!
اونقدرام چیز خاصی نبود. هرچند اگر 2 زار یارام فهم داشتن و می فهمیدن چی شده اون موقع fail باحال تر میشد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بزارید. هر چقدر می تونید آموزش به روز بزارید. مانعی نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Apdentist (03-15-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©