واقعا دیدن rax زدن های بازی سوم واسه من دردآور بود. هرچند فن liquid نیستم ولی گفتم واقعا kuro و gh رو دوست دارم و دیدن باختشون؟ اوه پسر it rly hurts
واقعا دیدن rax زدن های بازی سوم واسه من دردآور بود. هرچند فن liquid نیستم ولی گفتم واقعا kuro و gh رو دوست دارم و دیدن باختشون؟ اوه پسر it rly hurts
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-08-2017),bayani (08-08-2017),samdeloges (08-08-2017)
احتمال برگشتش توي براكت پايين هست ولي اگه قرار باشه ميراكل اينجوري بازي كنه كار نشديه
بايد قبول كرد امروز روز ميراكل نبود
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
تیمی که چند ماه قبل از Ti توی اون فرم عالی باشه و چندین ماه رنکینک یک دوتا هم باشه و بدتر از اون توی Gstage اونطور بدرخشه دیدن این 3 بازی ازش توی مهم ترین بازیشون جلوی IG نچندان اماده چیزی جز اعصاب خوردی و دلسردی برام نداشت.دقیقا یاد بازی TI پارسالشون جلوی tnc افتادم.دلم به حال اونایی میسوزه که بت گذاشتن. خیلی بد بود خیلی.
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-08-2017),samdeloges (08-08-2017)
من خودم همه ي بت هام روي ليكوعيده ولي بيشتر از بازي ميراكل ناراحت شدم چون خيلي قبولش دارم ولي واقعا نميفهمم چي شده! آخه چه دليلي داره كه اينجوري بازي ميكرد؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته نبايد از بن و پيك ig هم گذشت حتما io رو بن ميكردن و توي گيم سوم es رو هم پيك كردن دقيقا دو هيرويي كه gh و kruky خيلي عالي پلي ميدن
Audrey Hepburn
وای وای هنوز باورم نمیشه که eg باخته این همه مهارت فردی، اون همه صحنه های در حد دمو تو بازی اول و دوم، قطعا به خاطر غرور و اعتماد به نفس بالا باختن
حالام احتمال داره که دیگه فینال رو نبینن...نکته دیگه اینجاست که western doto are on lower bracket و eastern on upper و این یعنی احتمال فینال چینی مثل ti4 خیلی بالاست...
جمعیت keyarena بعد از باخت eg دیدنی بود...خیلیا رفتن...
پ.ن: من هنوز تو شوکم...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (08-08-2017),samdeloges (08-08-2017)
این چند تا بازی upper براکت اینقدر سطحش بالا و پیچیده بود که اصلا مخم نمیکشه درباره آنالیز و درفت و دلیل باخت eg و liq چیزی بنویسم.
بنظرم برای خیلی ها باخت liq بیشتر شوکه کننده بود تا eg
eg با اون همه ستاره به کم تیمی نباخت ، واقعا این چند ماه اخیر اگه بازی های Newbee رو دنبال کرده باشی میفهمی که چقدر این تیم خوب بازی میکنه و چند روز قبلا از ti هم اعلام کرده بودن یه برنامه بلند مدت سنگین برای این مسابقات داشتن
من همیشه دوست داشتم Newbe و VP با این بازی هایی خوبی که میکنن به حقشون برسن که فقط در مورد VP صدق کرد و توی مجر دوم شدن. امیدوارم newbee هم حداقل تا نیمه نهایی بره.
دیدن بازی های upper براکت بدون تیم های eu یکم توی ذوق میزنه
A_W_Z_2 (08-08-2017),FCB (08-08-2017),samdeloges (08-08-2017)
امشب بالاخره 2 تا تيم خوب حذف ميشن
هر چهار تا empire و eg و liquid و secret تيم هايي خوبي هستن و امشب 2 تا بايد حذف شن
پيش بيني : secret و empire ميان بالا
Team Secret
erebor (08-08-2017),samdeloges (08-08-2017)
سر بازی دوم eg خابم برد ... ولی بازی اول سومیل خوب بازی نکرد ... اول بازی 2 بار با اینکه ویژن مناسب داشت فایت شد ... شاید اصلا پیک میرانا مناسب این بازی نبود ... ایتم بیلد سومیل هم جالب نبود ...
کلا بازی اول اصلاخوب نبود ... یه صحنه ناگا با اولتی اش 4 نفر رو گرفت ولی بدلیل یه اشتباهاتی گاست شیپ کانکا میس رفت و اونور هم faith که شب خوبش بود 3 نفر رو با 3و 6 اش گرفت و یه تیم فایت خوب دادن.
ضمنا نباید از بازی خوب sccc گذشت
بازی دوم هم فقط اولش گه سومیل اومد جو بده گفتش gl sccc
erebor (08-08-2017)
از طرفی خودم طرفدار eg هستم ولی از reso هم خیلی خوشم میاد ولی میدونم که بالا هم بیان حریف بقیه نمیشن، بخاطر همین دوست دارم eg ببره و به نظرم نتیجه هم همینه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بازی هم نمیشه پیش بینی کرد، لیکوید سابقه گند کاری تو پلی آف زیاد داشته، از طرفی بازی های سینوسی تیم سکرت هم پیش بینی این بازی رو سخت کرده... نتیجه این بازی رو درفت های کورو و میزان آمادگی میراکل مشخص میکنه... چون کورو سابقه پیک های عجیب و غریب زیاد داشته و میراکل هم یا سطح بازیش 100 هست یا 10 یعنی یا عالیه یا خراب میکنه (البته خوب بودنش توقعات رو بالا برده) .
به هر حال امیدوارم لیکوید ببره، ماتومبا هم پیشرفت خوبی داشته و سنگینی بار یکم از رو میراکل برداشته شده
bayani (08-08-2017)
😀😀😀😀😀This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب پيش بينيه
ویرایش توسط samdeloges : 08-08-2017 در ساعت 12:58 PM
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©