تا الان این تیم ها راهی مسابقات اینترنشنال شدن :
تا الان این تیم ها راهی مسابقات اینترنشنال شدن :
بازی vega vs empire مین 114 qop دوهزار لست هیت
نمی تونن پوش بدن هر دفعه میرن می بازن بک می دنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 06-28-2017 در ساعت 11:04 PM
سطحش پایین تره ولی جذاب تره؟! نکنه به خاطر آیتم جذاب تره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد دقیقا چرا سطحش پایین تره؟ توضیح لطفا
-------------------------------------------
پ.ن: وقتی این رو نوشتم ارسالش نکردم الان بعد از بازی empire vega اومدم می بینم هنوز draft هست :دی 140 دقیقه بازی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ولی حالا که ig.v مستقیما صعود کرد به ti رقابت خیلی سخت تر میشه
چون 2 تا نماینده از یک سازمان دارن میرن و خب قاعدتا" با هم scrim می کنن این خیلی شانس بردشون رو بیشتر می کنه. همونطور که الان گروهی رو بردن . معلومه با تیم اصلیشون تمرین داشتن...
بازم یکی حسی بهم میگه یک اتفاقی ti امسال رو خاص می کنه و احتمال زیادی میدم که یک نفر یا یا یک تیم برای دومین بار یا حتی یک ناحیه برای دو بار پیاپی برنده ti بشه! من شخصا دوست دارم eg ببره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (06-29-2017)
خداییش w33 بهتر از این abed بود حداقل توی اینوکر بازی کردن
اين ehome keen منو ياد cdec سال 2015 ميندازه
LGD رم زد
محمد EG چقدر ميخواد پول دربياره؟
نچ...tnc فقط...raven خیلی پلیر خوبیه...حقشه یه چیز درست درمونی ببره البته منم ته دلم با eg هست...
اصلا واسه اینا دیگه بحث پولش نیست. فقط خود ti اهمیت داره و aegisThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tnc فقط kuku و 1437 که از وقتی اومده تیم رو نجات داده با draftهاشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (06-29-2017)
99% انگیزه این تیم ها اون چند میلیون دلار ه جایزشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©