من یک ماه دیگر قراردیه گوشی بگیرم وفقط تا ۴۰۰ هزار تومان پول دارم.
به نظر شما چه گشیی بهتره بگیرم؟
بعضیا بهم گفتن lg k8خوبه نظرتون چیه؟
من یک ماه دیگر قراردیه گوشی بگیرم وفقط تا ۴۰۰ هزار تومان پول دارم.
به نظر شما چه گشیی بهتره بگیرم؟
بعضیا بهم گفتن lg k8خوبه نظرتون چیه؟
فکر کنم این بهتر باشه
ايسوس مدل Zenfone Go ZB500KL
قیمتش 435 هزار تومن هستش شایدم توی بازار ارزونتر باشه
J1 Ace بگیر داداچم
[SIGPIC][/SIGPIC]
user6858 (08-28-2017)
درود
از من میشنوی سمت LG نرو نمیدونم شاید دارم کاملا تعصبی میگم ولی وقتی گوشی LG G4 که داشتم به راحتی سوخت بدون هیچ دلیلی که بعدا فهمیدم این مشکل رو دارن و همینطور مشکلات دیگه کلا میگم کسی سمت این برند نره یا خواستی بری حداقل حسابی ببین چجوری بوده کسی مشکلی نداشته.
سامسونگ قیمت هاش بیشتر هست درست ولی دیگه یک چیز مطمئن داری که بازم من مدل سامسونگ رو هم به کسایی پیشنهاد میکنم که زیاد سر در نمیارن از نرم افزار و این چیزا ولی همین که شما تو انجمن عضوی یعنی خب سر در میارین.
و بهترین پیشنهاد هواوی هست که گوشی هاش عالی هستن.
با برند های دیگه کار نکردم ولی این چند وقته خیلی خیلی تعریف شیائومی شنیدم و خودم میخوام note 4x بگیرم ببینم چجوریه حالا شمام تحقیق کن اگر اینجور که میگن باشه بهترین گزینست.
برند های دیگه هم هستن ولی چون زیاد کار نکردم راجبشونم نظر نمیدونم خودتون در مغازه همه رو تست کنین دست بگیرین بعد داخل اینترنت هم سرچ کنین نظرات کاربران رو بخونین مخصوصا اونایی که چند ماهی میشه گوشی رو دارن تا ببینین چطوره
وبسایت دریای طراحی با هدف آموزش فتوشاپ و بالا بردن دانش علاقمندان به حوزه گرافیک راه اندازی شده است
seadesign.ir
user6858 (08-29-2017)
درود بر شما.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این عالیییییییهههه.
مشخصات فنی:
CPU:Snapdragon 410,Quad core-1.0GHz
RAM:2 GB
GPU:Adreno 306
Internal Storage:16GB
Up to:256+16GBs
Screen:LCD-IPS-HD
Connectivity:4G-3G-2G
Camera:13MP+HDR+Super resolution(52MP)+FHD VIDEO
selfie:5MP+FHD
Android:6.0+ZenUI 3.0
BAttery:2600mAh
حداقل ساپورت نر افزاری 2-3 سال از ایسوس.
H! H!* Ecsprt عزیز سامستونگ پایینرده هاش ارزش خرید ندارند.همچنین میانرده هاش.پرچمدار ها و بالارده ها ارزش دارن.
دوست خوبم,
@ali albaghire
شما از گرفتن گوشی های ایسوس پشیمون نمیشین.از سال 2014-2015 گل کاشته تا الآن.دیگخ هیچ نگرانی ای نداریم توی خرید محصولاتش.
با خیال راحت باهاش حال کن
user6858 (08-29-2017)
داداش برای چی میخوای بنظرم j1 ace بگیر که من خیلی باهاش راحت بودم و اپدیت هم شده بود به 6 ولی الان j7 دارم ولی هنوزم میگم جی یک برای کار عالیه
user6858 (08-29-2017)
واقعا شرکت ایسوس عالیه مثلا من کل پیسی گیمرمو از رو ایسوس بستم از مادربوردش تا رماش ولی گوشیشو تاحالا امتحان نکردم ولی بنظرم حق با شماست شرکتی با این تکنولوژی که از amd جلو زده صد درصد هم از تکنولوژی بالایی برای گوشیاش صرف کرده
user6858 (08-30-2017)
هیچی ایفون نمیشه آیفون بگیر حالشو ببر
کاشت مو سر
مشاوره تحصیلی تلفنی
تور تایلند
دوربین مداربسته بیسیم
samdeloges (10-07-2017)
من پارسال این مدلو گرفتم هنوزم دارمش نسبت به قیمت و امکانات و سخت افزاریش واقعا مفته خیلی راضیم مثل ساعت کار میکنه/400خریدم galaxy g1 2016
https://www.digikala.com/Product/DKP...A7%D8%B1%D8%AA
تازه هنوزم اپدیت میده سامسونگ برای این مدل
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©