چرا من خودم با همین اسکیل گیری بازی کردم جواب داد و بردیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی دو لول نداشتن اسموک مسئله ای نیست
چرا من خودم با همین اسکیل گیری بازی کردم جواب داد و بردیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی دو لول نداشتن اسموک مسئله ای نیست
من با ajax موافقم تو یک بار بلینک میزنی بعد با یک smoke که 325 تا aoe داره راحت کیل میگیری ولی با روش شما احتمال مرگ بالاسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Be Man Migan Phantom yani Carrye asli,,,Man God Like am to mese gushte fasl/\iDige Bazaret garm nist laye pickaye grouha,,,Hamash misazi Durugha ,,, be ma migi scourge khodet dar be dar donbale visaye europa/\Natars rat midim,,,bia base ma tanagholat midim,,,in itema adie baba naya lafse lati,,,attack base haji,,,miss midim crit mizanim mishi range kashi/\Are hanuz ras ras ra mirim,,,fountaine sahle inghad poshtam garme engar ru SUNRAY khabidam
Ajax (08-31-2012)
بستگی به شرایط بازی هم داره اگه اسپل زن های قوی بودن 1 بیشتر لازمه و اگرنه همون 5 بگیریم کافیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آیتم هم یکی از آیتم های ضد این هیرو حساب میشه
چون یکی از قابلیت های این آیتم true sight بودن هستش که هیرو های invis رو مشخص میکنه.
ممنون آموزش خوبی بود.
MasterJoint (09-01-2012)
منم با نظر دوست عزیزم Ajax موافقم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نظر ها و دیدگاه های جالبی بود...و ممنون از راهنمایی ها...ولی میشه در کل گفت این جزء هیروها تک دوتا به حساب میاد...و من از اولین روزی که دوتا را آغاز کردم....با این هیرو بودم...و خیلی از نحوه حملاتش لذت بردم
به نظر من آیتم battle fury براش خیلی خوبه چون رو شیشش تاثیر داره اگه 5تا هیروی دشمن توی شیشش باشن نابود میشن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©