درود،
چندی پیش بنده با این تورنمنت که تا بحال بزرگترین تورنمنت دوتا 2 خاورمیانه هست آشنا شدم ولی دیدم هیچ کدوم از تیمهای کشورمون در اون حضور ندارند.
حتی بنده بازیهای حذفی رو هم چک کردم و هیچ آثاری از تیمهای ایرانی نبود.
بهمین دلیل با ادمین مسابقات تماس گرفتم و جویای مسئله شدم و پاسخ دادن که هیچ تیمی از ایران ثبت نام نکرده و حتی خودشون شخصا با برخی که شناخت داشتن تماس گرفتن و جوابی دریافت نکرده اند.
من برای اطمینان از موضوع به یکی از بازیکنای معروف که داخل استیم داشتمش - و از قدیم در تماس بودیم و جاهایی با هم در زمینه دوتا کار کردیم - پیام دادم و پرسیدم که باهاتون تماس گرفته شده؟ و گفتن: خیر، تماسی در کار نبوده
بنده موضوع رو ارجاع دادم به ادمین و ایشون گفت که شما اطلاعات تماس این افراد را برای من بفرست تا در دوره های بعدی باهاشون تماس بگیریم. منم آیدی استیم چند نفر از افراد سر شناس دوتا 2 رو که داشتم و 2 نفر دیگه هم از یکی پرسیدم و همه رو با هم دادم به دست ادمین مسابقات
ایشون در جواب گفتن که اینها کفایت نمیکنه و اگر فیسبوق و توییچر (املاء غلط بدلیل موتور جستجو) اینهارو بدی من بهتر می تونم تماس بگیرم باهاشون...بهمین خاطر من در تلگراج به یکی پیام دادم گفتم فلانی من با فلانی صحبت کردم و قضیه این هست و حتی براش اسکرین شات هم فرستادم تا کاملا مطمئن بشه و پرسیدم که آیا توییچر داری یا نه که گفت آره دارم بعد گفتم آیدیتو بده که ندادیعنی نداد که اصلا دیگه هیچی ج نداد. کلا" قسطی که جواب میده به کنار اینبار حتی read هم نکرد
سراغ بقیه رو گرفتم دیدم باید از هفت خان رستم رد بشم و ملت براش کامنت میزارن توروخدا مارو accept کن
بهمین دلیل به ادمین گفتم که من سعی کردم ولی نشد شما خودت تماس بگیری بهتر هست و اون در جواب گفت: i can't help anyone who is refusing to gimme his hand که من واقعا شرمنده شدم
بنابراین بنده اومدم موضوع رو به اشتراک گذاشتم و حتی در کانال انجمن هم قرار خواهم داد و از برخی دوستان که کانال دارن هم درخواست خواهم کرد تا این موضوع رو نشر حداکثری بدن... و بنده این موضوع رو یادآوری کنم که اگر کسی هست که این مطلب رو میخونه و از بچه های نیمه حرفه ای دوتا هست و دوستداره تو این بازی بدرخشه و تیم بده برای مسابقات بین المللی "باید این قضیه رو بدونه که اون شخص و تیمش باید دنبال تورنمنت بگردن نه تورنمنت بیاد دنبال اینا بگرده"هرچند تو این مورد ما حتی دستمون رو هم دراز کردیم ولی پس زدن
![]()
لطفا این موضوع را نشر حداکثری دهید.
یا علی
تصاویر چت بنده با ادمین مسابقات