درود،
چندی پیش بنده با این تورنمنت که تا بحال بزرگترین تورنمنت دوتا 2 خاورمیانه هست آشنا شدم ولی دیدم هیچ کدوم از تیمهای کشورمون در اون حضور ندارند.
حتی بنده بازیهای حذفی رو هم چک کردم و هیچ آثاری از تیمهای ایرانی نبود.
بهمین دلیل با ادمین مسابقات تماس گرفتم و جویای مسئله شدم و پاسخ دادن که هیچ تیمی از ایران ثبت نام نکرده و حتی خودشون شخصا با برخی که شناخت داشتن تماس گرفتن و جوابی دریافت نکرده اند.
من برای اطمینان از موضوع به یکی از بازیکنای معروف که داخل استیم داشتمش - و از قدیم در تماس بودیم و جاهایی با هم در زمینه دوتا کار کردیم - پیام دادم و پرسیدم که باهاتون تماس گرفته شده؟ و گفتن: خیر، تماسی در کار نبوده
بنده موضوع رو ارجاع دادم به ادمین و ایشون گفت که شما اطلاعات تماس این افراد را برای من بفرست تا در دوره های بعدی باهاشون تماس بگیریم. منم آیدی استیم چند نفر از افراد سر شناس دوتا 2 رو که داشتم و 2 نفر دیگه هم از یکی پرسیدم و همه رو با هم دادم به دست ادمین مسابقات
ایشون در جواب گفتن که اینها کفایت نمیکنه و اگر فیسبوق و توییچر (املاء غلط بدلیل موتور جستجو) اینهارو بدی من بهتر می تونم تماس بگیرم باهاشون...بهمین خاطر من در تلگراج به یکی پیام دادم گفتم فلانی من با فلانی صحبت کردم و قضیه این هست و حتی براش اسکرین شات هم فرستادم تا کاملا مطمئن بشه و پرسیدم که آیا توییچر داری یا نه که گفت آره دارم بعد گفتم آیدیتو بده که نداد یعنی نداد که اصلا دیگه هیچی ج نداد. کلا" قسطی که جواب میده به کنار اینبار حتی read هم نکرد سراغ بقیه رو گرفتم دیدم باید از هفت خان رستم رد بشم و ملت براش کامنت میزارن توروخدا مارو accept کن بهمین دلیل به ادمین گفتم که من سعی کردم ولی نشد شما خودت تماس بگیری بهتر هست و اون در جواب گفت: i can't help anyone who is refusing to gimme his hand که من واقعا شرمنده شدم
بنابراین بنده اومدم موضوع رو به اشتراک گذاشتم و حتی در کانال انجمن هم قرار خواهم داد و از برخی دوستان که کانال دارن هم درخواست خواهم کرد تا این موضوع رو نشر حداکثری بدن... و بنده این موضوع رو یادآوری کنم که اگر کسی هست که این مطلب رو میخونه و از بچه های نیمه حرفه ای دوتا هست و دوستداره تو این بازی بدرخشه و تیم بده برای مسابقات بین المللی "باید این قضیه رو بدونه که اون شخص و تیمش باید دنبال تورنمنت بگردن نه تورنمنت بیاد دنبال اینا بگرده" هرچند تو این مورد ما حتی دستمون رو هم دراز کردیم ولی پس زدن
لطفا این موضوع را نشر حداکثری دهید.
یا علی
تصاویر چت بنده با ادمین مسابقات