ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (05-09-2018),Mahdi-Void (05-19-2018),Milad._.R (05-09-2018),miladxtra (05-12-2018),Mohammad.S (07-19-2018),Soul Keeper (05-13-2018),Viper (05-10-2018)
به عنوان یک کسی که #عاشق رنگ سبزه، یعنی نمیشه تمام این افکت های blink و eul و... همیشه همینطوری باشه؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
مقایسه مجسمه Baby Roshan اهدایی به دارندگان Battle Pass سطح ۲۰۰۰ و بالاتر با مدل تبلیغاتی آن...
- جبران خلیل جبران
- جبران خلیل جبران
سلام .. نماز ،روزه هاتون قبول.. دوستان من برای اولین بار میخوام بتل پس بگیرم 3تا سوال دارم : یکی اینکه از توی بازی بخرم یا از سایت رسمی دوتا ( یه ویدیو آموزشی دیدم که گفت بهتره از سایت بگیرین) ... دوم اینکه من خیلی خیلی کم توی رنک و نرمال بازی میکنم ، توی مودهای دیگه مثل توربو میشه این cavern و wagger انجام داد... سومی هم اینکه: تا حدوی با abuse آشنایی دارم ولی مثل اینکه یه سریا حین لول آپ کردن بتل امسال اکانتشون بن شده ، این روشو پیشنهاد میدین ؟
سلام. طاعات و عبادات شما هم قبولThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در رابطه با خرید فکر نمی کنم فرقی کنه. فقط تا جایی که یادم هست اگر از سایت خرید کنید بهتون trading card تعلق می گیره. اون هم فکر کنم به ازای هر 10 دلار خرید باشه
Cavern رو میشه در Turbo انجام داد ولی Wager رو نمی دونم
با abuse هم آشنایی ندارم ولی منم حدس میزنم که جلوش گرفته شده و برخورد میشه
- جبران خلیل جبران
دیروز از فامیل ام که توی انگلیس زندگی میکنه خواستم یه استیم ولت 25 پوندی برام بگیره البته قبل از توم شده باندل لول اپ بوک
تازه دیشب برام خرید موندم باهاش چیکار کنم یهو رفتم بوک خریدم xd
امروز بعد از سرکار ببینم توی بوک چی درمیارم
دعا کنین یه ارکانا در بیاد xd
یه سوال دوباره باندل لول اپ میده ؟؟
دوستان جواب ندادید بازم باندل لول اپ میده؟
نه ، فقط همون 4 روز بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alia76972 (07-10-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©