خودتونو خسته نکنین
Valve is in bed with chinese
lgd قهرمان نشه من تعجب میکنم
خودتونو خسته نکنین
Valve is in bed with chinese
lgd قهرمان نشه من تعجب میکنم
FCB (08-26-2018)
پنهان کننده: Virtus.Pro
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (08-24-2018)
اگر امشب Liquid بتونه Secret رو شکست بده، تمام تیمهای گروه B اساسا حذف شدند و همان Top 4 گروه A جزو Top 4 TI خواهند بود
منم داشتم به همین موضوع فکر میکردم.جالبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه حتی اگه OG هم قهرمان بشه برام مهم نیست . همین که یه بازی جذابه دیگه بین eg و liq قراره ببینم ارزشش از همه چیز بیشتره
puppy تو مصاحبه بعد از بازی امشب داشت میگفت که توی Draft چیزی کم نذاشت جلوی liq و یه جوری خودشم داشت اقرار میکرد کیفیت و کلاس تیمی liquid واقعا بالاتر بود.(گرچه بنظرم من درفتش جالب نبود اصلا)
اینم بگم Midone توی این تورنومنت افتضاح بود نسبت به کیفیتی که ازش دیده بودیم.
۲ تا هیرو جدید که یکیش قبلا به بازی عرضه شده و دیگری در زمستان امسال خواهد آمد + شکست مدافع عنوان قهرمانی Liquid توسط EG و همچنین اعلام برگزاری TI9 در Mercedes Benz Arena Shanghai برای سال دیگر اتفاقات اخیر TI8 بودند که فکر نمیکنم کسی بخواد از دست بده!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هرچقدر میخام با ادب باشم نمی تونم منظور خودم روبرسونم
حاجییییییییییی پشمام
اینترنشنان هم تموم شد و ما هم خواب موندیم ولی صبح نشستم همه رو از توی یو تی یو پ نگاه کردم
پنهان کننده: اسپویلر
ویرایش توسط alia76972 : 08-26-2018 در ساعت 09:43 AM
@alia76972 پستت رو بزار توی اسپویلر، شاید کسی فینال رو ندیده میاد پستت رو میخونه دیگه انگیزه برا نگاه کردن براش نمیمونه
پنهان کننده:
- جبران خلیل جبران
منظورت از drama همون قضیه نوتیل و فلی و s4هس؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظر من ربطی نداشت خوب بازی حرفه ای هست و چرا این اتفاق برای اوجی نمیفته . همه سعی و تلاش اشون رو کردن درست هس که یه مقدار روابط بین ای جی و اوجی بود اما فکر نمیکنم تاثیر انچانانی بگزاره
( اگه اوجی یه تیم ایرانی بود صد در صد همه میگفتیم به یاری خدا و اعمه و دعای خیر حضرت اقا و مردم تونسته تا اینجا بیاد
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-26-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©