سلام رفقا آقا من امروز از یه سایتی اکانت ارجینال کانتر رو خریدم و موقع سفارش مشخصات اکانت استیمم رو گذاشتم براش که خودش میزون کنه برام
استیم گارده موبایلم رو خاموش کردم ولی استیم گارده جیمیلم تیکش نرفت نمیدونم هم چرا ...
موقع ثبت سفارش نوشته بود تحویل بین یک ساعت تا سه ساعت,حالا من به پشتیبان هم نامه زدم که چند ساعت طول میکشه؟ (میخواستم بدونم هستن یا نه) ادمین جیمیل میزنه که چرا سوال الکی میپرسی در صورتی که اسم پشتیبان سایت سپیده بود ادمین سایت پسر بود جلوتر اگه خواستین معرفیش میکنم که بشناسینش
کاری ندارم مثله اینکه استیم گاردم فعال بوده آقا جیمیل میزنه برام که سفارش شما رفت ته صف و 24 ساعت کاری طول میکشه تا رسیدگی بشه من بیست دقیقه بعد بهش جیمیل زدم که آقا جان استیم گارد غیر فعال شده
لطفا بریز برام من تا شب اینترنت رایگان دارم میخوام دانلودش کنم کانتر رو ... جواب نداد
رفتم با پشتیبان سایت صحبت کردم اظهار بی اطلاعی کرد و گفت قوانین سایته و این حرفا منم گفتم شما اینماد هم نداری تو سایت من داستان رو پلیس امنیت سایبری میگم شاید بهتر کمکم کردن اونم سریع جبهه گرفت که آره منو تهدید میکنی منو از چت بلاکم کرد
ادمینم یه جیمیل فرستاد که 2 راه داری یا میگی پشیمونم و ازین حرفا یا 14 روز کاریه دیگه پولت رو پس میدم کلا تهدید آمیز بود جیمیلش
با یکم جستجو شماره تماس ادمین رو دراوردم اسم و فامیل و سنش هم دارم
میتونم یه جوری با شکایت حالش رو بگیرم یا نه همش حرفه ؟؟؟؟؟
ممنون ازینکه وقتتون رو گذاشتین