سلام، ببخشید که دارم تاپیک قدیمی رو آپگرید میکنم، ولی فکر کردم شاید خیلی ها نیاز داشته باشن. من خواستم 2 تا build خیلی خوب برای فارم کردن بگم، برای فارم کردن اولا که ترجیحا شما به Middle میرید و اگه هم نرفتید به نظر من safe lane برید با یه baby sitter که بتونه در اوایل بازی hp و مخصوصا mana شما رو فراهم کنه.
برای این که بتونید نهایت بهره از فارم رو ببرید ، در شروع بازی Tango, Quelling Blade و یک عدد Mango بخرید که هم hp کم نیارید هم مانا، نحوه لول آپ هم من پیشنهاد میدم اگه واقعا شرایط بازی رو میتونید طوری کنترل کنید که تا لول 10-11 بیشتر وقت رو به فارم بگذرونید و در درگیری های تیمی تکیه کل تیم به شما نباشه، به نظر من میتونید این طور لول آپ کنید :
E-Q-E-Q-E-R-E-Q-Q-W-R-W-W-W-U-R
( تا لول 16 رو نوشتم ). البته این نحوه اسکیل گیری به شرطی هست شما بتونید اکثر لست هیت ها رو بزنید، اگه دیدید تیم حریف هیرو Spammer داره، میتونید بیشتر لول آپ هاتون رو روی Q بزنید به جای E تا هم با اون گلد در بیارید و هم لین رو یکم امن تر کنید.
ولی مهم ترین قسمت، در رابطه با آیتم بندی ، من خودم با هر دو بازی کردم، هر دو نتیجه خیلی خوبی میدن. مزیت ها و معایب هر دو رو هم می نویسم.
آیتم بندی اول ( از خودم ) : در این آیتم بندی شما باید در دقایق ابتدایی بازی، بعد از گرفتن آیتم های ابتدایی ذکز شده در خط دوم همین پست، خیلی سریع آیتم
رو بگیرید تا بتونید خیلی ساده تر فارم کنید. بعد از اون شروع کنید به ساخت
! بله، Battle Fury ( ترجیحا تا مین 10-11 بیارید دیگه، من خودم 90% مواقع مین 13 می گیرم
) ، با بتل فیوری شما می تونید به سرعت فارم کنید و حتی اگر شرایط سخت بود به راحتی به جنگل برید و با استفاده از Cleave ایی که میده، Acid Spray و صد البته آلتی الکِمیست ( برعکس دوستان با سوادمون که میگن الچمیست ) خیلی سریع پول در بیارید ( و با تشکر از Greevil's Greed
) . بعدش اگر دیدید که تیم حریف خیلی داره گنکتون می کنه یا خودتون نیاز دارید که گنک کنید می تونید آیتم Shadow Blade رو بخرید، به هر حال بعدش شروع کنید به ساختن
. با این آیتم نه تنها بهتر میتونید کریپ های جنگل رو بکشید، بلکه به خاطر اتک اسپیدش و قابلیت Active اش و ترکیبش با Battle Fury میتونه به راحتی تیم فایت رو جمع کنه . بعد از این آیتم هم اگه قبلا به دلیل نیاز Shadow Blade رو خریده بودید من پیشنهاد میدم تبدیلش کنید به
. در آخر هم برای آیتم های دیگه برای Late Game ، میشه از
،
،
و
نام برد که دیگه به اختیار خودتون هست . این نحوه آیتم گیری کاملا توسط خودم امتحان شده و اگر بتونید به موقعش خوب کار کنید به خوبی جواب میده
مزایا :
- اگر لین امن نبود می تونید راحت Jungle کنید
- پتانسیل فرار
- پتانسیل جمع کردن تیم فایت و کتک زدن تیم حریف تا حد عر عر
( توی یه بازی امتحان کردم این طوری PA رو زدم 1 به 1
)
معایب :
- نمیتونید توی دنبال کردن کسی خیلی کار خاصی انجام بدید ( توی بیلد 2 متوجه می شید منظورم رو )
- کم بودن میزان HP و Mana نسبت به بیلد دوم
بیلد دوم ( یکی از بیلد های خیلی خیلی معروف و مورد استفاده ، اولین بار Ferrari_430 استفاده کرد فکر کنم ) : در این بیلد هم آیتم های ابتدایی رو Tango, Quelling Blade و Mango بگیرید، ولی در اوایل بازی بعد از گرفتن
، مستقیما شروع کنید به ساختن
. ترجیحا تا مین 10 دیگه بیارید
بعدش شروع کنید به ساختن 2 آیتم
و
، که ترتیبشون اونقدر زیاد مهم نیست ولی من خودم اکتارین رو ترجیح میدم اول بگیرم . بعد از این 2 تا آیتم ،
رو بخرید و می تونید اگر نیاز به برتری بزرگی داشتید برید تنهایی Roshan بزنید . حالا دیگه
رو به
تبدیل کنید و بعد از اون هم
بیارید که دیگه فول آیتم می شید.
مزایا :
- به خاطر داشتن Radiance هیچ کس از دستتون نمیتونه در بره
- به شدت وحشتناکی می تونید Push بدید
- بالا بردن HP و Mana به خاطر وجود Radiance
-سریع تر شدن هم به خاطر Manta و هم به خاطر Boots of Travel
معایب :
- نداشتن راه فرار
- نیاز به تسلط کامل به Lane
- نداشتن اتک اسپید به اندازه بیلد اول
دوستان لطفا اگه خوشتون اومد بگید، الان ساعت 4:04 دقیقه صبح هست که من دارم تایپ می کنم، خیلی زحمت کشیدم تا تموم شد این پست ، البته خوب این به هیچ وجه آموزش کامل نیست و فقط در حد پیشنهاد هست. با آرزوی gpm بالاتر از 1000 برای شما
همه ی پست هم کامل از خودم نوشتم و کپی فقط و فقط با ذکر نام دوتا باز و نام نویسنده ( خودم دیگه
) مجازه
شد 4:06
ویرایش : اینم یه لینک از یکی از گیم های خودم با بیلد اولی
Match 2048419646 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats